Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω η ζωή μου να γίνει τηλεοπτική σειρά και να με υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή»

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θέλω η ζωή μου να γίνει τηλεοπτική σειρά και να με υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 33χρονη που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας και φέρεται ως βασική ύποπτη για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, είχε μια έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι δημοσιεύσεις της συχνά αποκαλύπτουν κομμάτια της προσωπικότητάς της και προσφέρουν μια καλύτερη κατανόηση της ψυχολογικής της κατάστασης.

Μια ασυνήθιστη δημοσίευση με διάθεση …χιουμοριστική;

Σε μία από τις δημοσιεύσεις της, η Πισπιρίγκου μοιράστηκε μια εικόνα από μια χιουμοριστική σελίδα στο Facebook. Το μήνυμα της εικόνας ήταν ξεκάθαρο: «Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή». Αυτή η φράση, που ενέχει μια μαύρη χιουμοριστική διάσταση, αποκτά ιδιαίτερη σημασία τώρα, δεδομένης της εμπλοκής της Πισπιρίγκου στην υπόθεση των θανάτων των παιδιών της.

Η αντίδραση του Πάνου Κοκκινόπουλου

Ο γνωστός σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, ο οποίος έχει δημιουργήσει πολλές αστυνομικές σειρές με θέμα το έγκλημα και το μυστήριο, δεν άφησε αυτή τη δημοσίευση ασχολίαστη. Αντιδρώντας με χιούμορ, αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Πισπιρίγκου στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Πες το και έγινε». Η αντίδρασή του προσέλκυσε αμέσως την προσοχή του κοινού, δημιουργώντας συζητήσεις γύρω από το περιεχόμενο της δημοσίευσης αλλά και τις τραγικές συνθήκες της υπόθεσης.

Η ανάρτηση του Π. Κοκκινόπουλου:

Δείτε την ανάρτηση:

Exit mobile version