Ραγδαίες εξελίξεις με τον Νότη Σφακιανάκη: «Το κοινό συνειδητοποίησε ότι είναι ένας ξεροκέφαλος» (video)

Νότη Σφακιανάκη

Στην επικαιρότητα επέστρεψε ο Νότης Σφακιανάκης, με τις δηλώσεις γύρω από τον χαρακτήρα του να απασχολούν έντονα τον μουσικό κόσμο. Σε μια συζήτηση για τους πιο πολυσυζητημένους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο γνωστός μουσικός παραγωγός Μίλτος Καρατζάς μίλησε ανοιχτά για την προσωπικότητα του τραγουδιστή. Παρά τη φωνητική του δεινότητα και την επιτυχία του στη μουσική, η επίμονη και δύσκολη φύση του φαίνεται να του έχει στοιχίσει, σύμφωνα με τον Καρατζά.

Η γνώμη του Μίλτου Καρατζά για τον Σφακιανάκη

Ο Μίλτος Καρατζάς, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», σχολίασε πως παρόλο που ο Νότης Σφακιανάκης έχει χαρίσει στο κοινό μερικά από τα πιο εμβληματικά τραγούδια, η έντονη προσωπικότητά του και η σταθερότητα στις απόψεις του έχουν λειτουργήσει ανασταλτικά για την καριέρα του. Ο παραγωγός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, έχει πει καταπληκτικά τραγούδια. Από την άλλη πλευρά, είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος άνθρωπος, επίμονος, έχει άποψη για τα πάντα. Αυτό του κόστισε πάρα πολύ, γιατί από κάποια στιγμή και μετά, το κοινό συνειδητοποίησε ότι είναι ένας ξεροκέφαλος».

Με αυτή την άποψη, ο Καρατζάς υπονοεί ότι η συμπεριφορά του τραγουδιστή έχει οδηγήσει σε αποξένωση από τον χώρο της μουσικής, γεγονός που δυσχεραίνει ένα πιθανό του «comeback». Ακόμα και οι λίγοι φίλοι που του έχουν απομείνει φαίνεται να αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της συνεργασίας μαζί του, κάτι που γίνεται φανερό σε κάθε προσπάθεια να επιστρέψει στη σκηνή.

Η άποψη για την Πάολα

Ο Μίλτος Καρατζάς αναφέρθηκε και σε άλλους καλλιτέχνες με τους οποίους έχει συνεργαστεί, συμπεριλαμβανομένης της Πάολα. Ο παραγωγός περιέγραψε την πρώτη του συνάντηση με την τραγουδίστρια όταν ήταν ακόμα έφηβη και εγκυμονούσα, εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της. «Όταν γνώρισα την Πάολα, πολύς κόσμος με κορόιδευε. Τη γνώρισα 18-19 χρονών, έγκυος τότε, τραγουδούσε και χόρευε απίστευτα. Είχε και έχει καταπληκτική φωνή. Της υπέγραψα συμβόλαιο αμέσως και τους λέω: ξυπνήστε βρε ηλίθιοι, αυτή είναι μία και μοναδική».

Η αποφασιστικότητα του Καρατζά να αναγνωρίσει το ταλέντο της Πάολα σε νεαρή ηλικία αποδεικνύεται δικαιωμένη, καθώς σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές τραγουδίστριες της χώρας.

Σχόλια για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Εκτός από την Πάολα, ο Καρατζάς αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαζωνάκη, εκφράζοντας τη λύπη του για τη διαμάχη του τραγουδιστή με την αδελφή του. Ο παραγωγός παραδέχτηκε ότι αυτή η σύγκρουση τον έχει στενοχωρήσει, καθώς είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον τραγουδιστή στο παρελθόν. «Είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Είχαμε γίνει και φίλοι παλιότερα και στενοχωριέμαι ιδιαίτερα. Δεν ξέρω ποιος φταίει. Φαντάζομαι ότι έχει δίκιο ο Γιώργος».

Σχολιάζοντας τις δυσκολίες που ανακύπτουν από τη συνεργασία με μέλη της οικογένειας, ο Καρατζάς υπογράμμισε: «Είναι επικίνδυνο να συνεργάζεσαι με άτομα της οικογένειας. Αν γίνει κάποια παρεξήγηση, τινάζεται όλη η οικογένεια στον αέρα», αναφερόμενος στην περιβόητη δικαστική διαμάχη του Μαζωνάκη με την αδελφή του.






Exit mobile version