Πύρρος Δήμας: Φωτογραφίζει την έξι μηνών κόρη του και μας κάνει να «λιώσουμε»

Πύρρος Δήμας

Ο Πύρρος Δήμας μοιράζεται μια τρυφερή στιγμή με την έξι μηνών κόρη του

Ο Πύρρος Δήμας, ο γνωστός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, μας χάρισε μια συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς φωτογράφισε την έξι μηνών κόρη του. Αυτή η τρυφερή στιγμή αποτέλεσε αφορμή για να μοιραστεί την αγάπη και την οικογενειακή του ευτυχία με το κοινό του. Ο πρώην αθλητής έγινε ξανά πατέρας τον περασμένο Απρίλιο, και το νέο μέλος της οικογένειας είναι το πέμπτο παιδί του, καρπός του έρωτά του με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Να σημειωθεί πως ο Πύρρος Δήμας έχει ήδη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πύρρος Δήμας μοιράστηκε μια φωτογραφία γεμάτη συναισθήματα. Η εικόνα δείχνει το μικροσκοπικό χεράκι της κόρης του να κρατάει το δικό του, μια στιγμή που αποπνέει τρυφερότητα και δέσιμο ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη του. Αυτή η φωτογραφία, αν και απλή, μεταφέρει την αγάπη και τη στοργή που νιώθει για το νέο μέλος της οικογένειας.

Δείτε την εικόνα:

Οι δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης τους

Όταν γεννήθηκε η κόρη τους, το ζευγάρι δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα συναισθήματά τους μπροστά στις κάμερες που βρίσκονταν έξω από την ιδιωτική κλινική όπου έγινε η γέννα. Η Αφροδίτη Σκαφίδα, η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor, είχε μοιραστεί με τους δημοσιογράφους πως η γέννα ήταν δύσκολη. Παρά τις δυσκολίες, η χαρά της για το νέο μέλος της οικογένειας ήταν εμφανής. Από την πλευρά του, ο Πύρρος Δήμας δήλωσε με χαμόγελο ότι η κόρη τους μοιάζει στη μητέρα της, την Αφροδίτη Σκαφίδα.

Αυτές οι στιγμές και οι δηλώσεις αποδεικνύουν την ευτυχία και τη χαρά που νιώθει το ζευγάρι για την απόκτηση του παιδιού τους.

Exit mobile version