Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Κάρολαιν 3 χρόνια μετά – Πανέμορφη με σγουρά μαλλάκια

caroline crouch

Η πρώτη φωτογραφία της μικρής Λυδίας, της κόρης της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς και του καταδικασμένου για τη δολοφονία της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δημοσιεύτηκε πρόσφατα στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Το στιγμιότυπο δόθηκε στη δημοσιότητα από τον παππού της μικρής, Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει το ρόλο του βασικού φροντιστή της μικρής.

Μετακόμιση στις Φιλιππίνες

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, 79 ετών, πρώην μηχανικός που ζούσε στην Αλόννησο για πάνω από δύο δεκαετίες, μαζί με τη σύζυγό του Σούζαν και την κόρη τους Καρολάιν, αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι τους στο νησί. Έχει ήδη μετακομίσει στις Φιλιππίνες, όπου ζει η σύζυγός του και η εγγονή του Λυδία, καθώς πιστεύει ότι εκεί μπορεί να φροντίσει καλύτερα τη μικρή. Η απόφασή του αυτή προήλθε από την ανάγκη να κρατήσει τη Λυδία μακριά από την επιρροή του πατέρα της, ο οποίος καταδικάστηκε για το θάνατο της Καρολάιν.

Ο ίδιος ανέφερε σε συνέντευξή του στην Daily Mail: «Το μόνο μου καθήκον τώρα είναι να φροντίζω τη Λυδία, η οποία πλέον δεν έχει ούτε μητέρα ούτε πατέρα, και να διασφαλίσω ότι θα μεγαλώσει όπως θα την είχε μεγαλώσει η μητέρα της. Αυτό μπορώ να το κάνω μόνο στις Φιλιππίνες, μακριά από την κακόβουλη παρουσία του πατέρα της».

Η νέα ζωή της Λυδίας στις Φιλιππίνες

Η μικρή Λυδία, που πλέον είναι τριών ετών, ζει με την ετεροθαλή αδερφή της μητέρας της στις Φιλιππίνες, ενώ ο παππούς της Ντέιβιντ έχει αποφασίσει να μείνει μαζί της και να συμμετέχει ενεργά στην ανατροφή της. Η ζωή τους στη νέα χώρα φαίνεται να είναι μια προσπάθεια ανασυγκρότησης και σταθερότητας μετά την τραγωδία που σημάδεψε την οικογένεια.

Η υπόθεση της δολοφονίας και η ποινή του Αναγνωστόπουλου

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη όταν, το 2021, δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν μπροστά στα μάτια της κόρης τους. Αρχικά, προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές και την οικογένεια της Καρολάιν, ισχυριζόμενος πως είχαν εισβάλει διαρρήκτες στο σπίτι τους, σκοτώνοντας την Καρολάιν και τον σκύλο της οικογένειας. Για έξι εβδομάδες διατηρούσε το ψέμα αυτό, μέχρι που η Αστυνομία αποκάλυψε την αλήθεια και ο Αναγνωστόπουλος συνελήφθη.

Στη συνέχεια καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 11 χρόνια, ωστόσο έχει ασκήσει έφεση κατά της ποινής του. Η εκδίκαση της έφεσης αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Η πώληση του σπιτιού στην Αλόννησο

Ο Ντέιβιντ Κράουτς έχει θέσει προς πώληση το οικογενειακό σπίτι στην Αλόννησο, ζητώντας 500.000 ευρώ. Σε δηλώσεις του, ανέφερε πως ελπίζει να έχει ολοκληρώσει την πώληση μέχρι το καλοκαίρι. «Λυπάμαι πολύ που θα εγκαταλείψω το παλιό μας σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες υπέροχες αναμνήσεις για μένα, αναμνήσεις που μπορώ να αναπολώ στις ήσυχες στιγμές μου. Όταν το είδα για πρώτη φορά, ήξερα ότι ήταν το ιδανικό μέρος – απομονωμένο, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να προχωρήσω».

Ο Ντέιβιντ περιέγραψε το σπίτι ως ιδανικό, λόγω της τοποθεσίας και της προστασίας από οποιαδήποτε μελλοντική οικοδόμηση, εξηγώντας με χιούμορ πως ίσως να είχε κάνει καριέρα ως μεσίτης.

Η πώληση του σπιτιού αποτελεί ένα συμβολικό αλλά και πρακτικό βήμα για τον ίδιο, καθώς αποχαιρετά τον τόπο όπου έζησε με την οικογένειά του, προκειμένου να αφοσιωθεί πλήρως στη φροντίδα της εγγονής του.

Exit mobile version