Πλέει σε πελάγη ευτυχίας: Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου – Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Ευαγγελία Συριοπούλου

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας καθώς έγινε για δεύτερη φορά μητέρα!

Η δημοφιλής ηθοποιός καλωσόρισε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό της αγάπης της με τον σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή, ο οποίος εργάζεται ως ασφαλιστής. Το χαρμόσυνο γεγονός σημειώθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και το ζευγάρι είναι γεμάτο χαρά με την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Η Ευαγγελία μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση μέσω Instagram, ανεβάζοντας μια συγκινητική φωτογραφία που κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της.

«16/10/24. Καλώς ήρθες αγοράκι μας!!! Σε αγαπώ» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η αναγγελία του χαρμόσυνου γεγονότος

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της πριν από λίγες εβδομάδες στην εκπομπή Happy Day, εκφράζοντας τη χαρά της για το δεύτερο παιδί που ερχόταν. Στο πλαίσιο εκείνης της συνέντευξης, είχε αποκαλύψει πως η προετοιμασία της οικογένειας για το νέο μωρό ήταν προσεκτική, με τον μεγαλύτερο γιο της να συνειδητοποιεί ότι σύντομα θα αποκτήσει αδερφάκι.

«Ο γιος μας έχει καταλάβει ότι έρχεται ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Στην πράξη θα το δούμε όμως. Παίρνω συμβουλές και από άλλες μανούλες. Το έχω λίγο στο μυαλό μου. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη χρονιά θα κάτσω για να ισορροπήσω λίγο και όλη αυτή την κατάσταση» δήλωσε η ηθοποιός.

Η δεύτερη εγκυμοσύνη και οι πρώτες αντιδράσεις

Η Ευαγγελία είχε επίσης αναφέρει ότι αυτή η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν ήταν τόσο αναπάντεχη, καθώς το ζευγάρι ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί. Ωστόσο, δεν παύει να αποτελεί μια συγκινητική στιγμή όταν συνειδητοποιείς πως ένα νέο μέλος πρόκειται να προστεθεί στην οικογένεια.

«Η αλήθεια είναι ότι η δεύτερη αυτή εγκυμοσύνη δεν ήρθε και πάρα πολύ ξαφνικά. Θέλαμε πολύ και ένα δεύτερο παιδάκι. Όταν όμως έρχεται λες, “ώπα”. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, έλεγα ότι θα περιμένω να το πω από κοντά στον σύζυγό μου, να του κάνω έκπληξη, αλλά δεν άντεξα, τον πήρα τηλέφωνο και του το έδειξα στην κάμερα» αποκάλυψε η ηθοποιός, γεμάτη ενθουσιασμό.

Η χαρά της Ευαγγελίας Συριοπούλου είναι εμφανής τόσο στις δηλώσεις της όσο και στη φωτογραφία που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία συγκέντρωσε πολλές ευχές και συγχαρητήρια από φίλους και θαυμαστές.

Δείτε την ανάρτηση της:

Exit mobile version