Η πιο όμορφη 24χρονη γυναίκα της Ελλάδας θέλει τον… Κασσελάκη: Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου παραδέχτηκε τον μεγάλο έpωτα της

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου, αναπληρωματική Μις Ελλάς και δασκάλα στο επάγγελμα, μίλησε για τη συμμετοχή της σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς, καθώς και για την προσωπική της ζωή. Γεννημένη στις Σέρρες, η 24χρονη καλλονή ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό Miss Cosmo. Έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της και αναμένεται να ταξιδέψει στο Βιετνάμ για τον μεγάλο τελικό.

Η Σωτηρίου παραδέχεται ότι της έγινε η πρόταση συμμετοχής πριν από λίγες ημέρες, λόγω του τίτλου της στα καλλιστεία του 2022. “Μου τηλεφώνησαν πριν από δέκα μέρες από τα καλλιστεία και δέχτηκα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα με χαρά,” ανέφερε στη συνέντευξή της. Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο στο Βιετνάμ, αλλά η προετοιμασία της ξεκίνησε ήδη από το Πουέρτο Ρίκο.

Προετοιμασία για τον διεθνή διαγωνισμό

Η Κωνσταντίνα δεν κρύβει την αυτοπεποίθησή της και πιστεύει ότι τα φυσικά της χαρακτηριστικά θα τη βοηθήσουν να διακριθεί. “Το δυνατό μου σημείο είναι το ύψος μου. Με ύψος 1,83, θεωρώ ότι μπορώ να ανταγωνιστώ τις άλλες κοπέλες, οι οποίες θα είναι ψηλές και με πολύ ωραίο σώμα,” δήλωσε. Η προετοιμασία της περιλαμβάνει εκπαίδευση από κορυφαίους επαγγελματίες στο Πουέρτο Ρίκο, με έμφαση σε θέματα πασαρέλας, εμφάνισης και επικοινωνίας.

Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τον …Στέφανο Κασσελάκη

Η Σωτηρίου μίλησε και για την προσωπική της ζωή, παραδεχόμενη ότι είναι ελεύθερη και ψάχνει να βρει τον έρωτα. “Θέλω να ερωτευτώ. Μου αρέσει ο άνδρας να είναι δυναμικός και να ξέρει να φέρεται σε μια γυναίκα,” τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πολλά περιστατικά κακοποιημένων γυναικών. Στη συνέχεια, έκανε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, δηλώνοντας ότι θαυμάζει τον Στέφανο Κασσελάκη: “Μου αρέσει ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι ένας γοητευτικός άνδρας.”

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

Η Σωτηρίου, η οποία τώρα είναι 25 ετών, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της ομορφιάς, φτάνοντας να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 20 ομορφότερες γυναίκες παγκοσμίως. Η συμμετοχή της στον διεθνή διαγωνισμό Miss Cosmo International 2024, που πραγματοποιήθηκε στο Βιετνάμ, την ανέδειξε σε διεθνές επίπεδο. Προετοιμαζόταν εντατικά για μήνες στο Πουέρτο Ρίκο, δουλεύοντας με ειδικούς στο χώρο της μόδας, με στόχο να βελτιώσει κάθε πτυχή της παρουσίας της στη σκηνή.

Η αναγνώριση αυτή αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ίδια και την Ελλάδα, καθώς συνεχίζει να εξελίσσεται στον χώρο της ομορφιάς και να εκπροσωπεί τη χώρα της σε διεθνές επίπεδο.

Η Κωνσταντίνα Σωτηρίου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Παιδαγωγικό Τμήμα στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, σκοπεύει να ακολουθήσει το επάγγελμα της δασκάλας όταν σταματήσει να ασχολείται με το μόντελινγκ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version