Πέθανε σε ηλικία 31 ετών ο τραγουδιστής των «One Direction» Λίαμ Πέιν: Έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου!

Ο Λίαμ Πέιν, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους τραγουδιστές του παγκοσμίου φήμης συγκροτήματος One Direction, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής. Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στο Μπουένος Άιρες, όπου διέμενε, και η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τους θαυμαστές και τον μουσικό κόσμο.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο Πέιν έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου. Η πτώση τον οδήγησε στην αυλή του ξενοδοχείου, όπου βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο Αλμπέρτο Κρεσέντι, επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της Αργεντινής, επιβεβαίωσε το τραγικό περιστατικό, επισημαίνοντας ότι η πτώση του έγινε με το κεφάλι.

Αδιευκρίνιστες οι συνθήκες της πτώσης

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν ασαφείς, ενώ οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα. Η τοπική εφημερίδα La Nación ανέφερε ότι λίγο πριν την πτώση, το προσωπικό του ξενοδοχείου «Hotel Casa Sur» είχε καλέσει την αστυνομία, καθώς ο Πέιν φέρεται να ήταν επιθετικός. Οι αρχές υποπτεύονται ότι ο τραγουδιστής μπορεί να βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ. Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι μόλις μία ώρα πριν την πτώση, ο Πέιν είχε ανεβάσει μια selfie στο Snapchat, ενημερώνοντας τους θαυμαστές του για τα σχέδιά του.

Η πορεία του Λίαμ Πέιν

Ο Λίαμ Πέιν γεννήθηκε στο Γουλβερχάμπτον της Αγγλίας και πρωτοεμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία το 2008 ως διαγωνιζόμενος στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου «The X Factor». Δύο χρόνια αργότερα, επέστρεψε στο ίδιο σόου και έγινε μέλος των One Direction, μαζί με τους Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson και Zayn Malik. Το συγκρότημα κατέλαβε την τρίτη θέση στο σόου και σύντομα υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία Syco Entertainment. Αυτό ήταν το ξεκίνημα της εντυπωσιακής πορείας των One Direction.

Η παγκόσμια επιτυχία των One Direction

Ως μέλος των One Direction, ο Πέιν βρέθηκε στο επίκεντρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το συγκρότημα κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή boy bands όλων των εποχών, πουλώντας πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Από το 2010 έως το 2016, η κοινή πορεία των πέντε μελών ήταν αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακή, αλλά το 2016, η μπάντα αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της, οδηγώντας τα μέλη σε σόλο καριέρες.

Ο αγώνας με τους εθισμούς

Παρά την τεράστια επιτυχία του, ο Λίαμ Πέιν πάλευε με προσωπικά προβλήματα για αρκετά χρόνια. Είχε μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες του με τον αλκοολισμό και τις αυτοκτονικές σκέψεις που τον βασάνιζαν. Μόλις την περασμένη χρονιά, είχε δηλώσει ότι είχε καταφέρει να παραμείνει νηφάλιος για περισσότερους από τρεις μήνες. Σε συνέντευξή του στο IFL TV είχε πει: «Είμαι νηφάλιος τώρα, είμαι καθαρός για πάνω από 100 ημέρες. Αισθάνομαι καταπληκτικά, νιώθω πολύ, πολύ καλά και η υποστήριξη από τους οπαδούς ήταν πολύ, πολύ καλή, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος».

Exit mobile version