Περήφανος πατέρας ο Δάντης: Ο ταλαντούχος γιος του Χριστόφορος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα

Δάντης

O Χριστόφορος Βλαχάκης ή αλλιώς Oxfloyd, ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη μετά το Τατουάζ που μας είχε συστηθεί, κυνηγά το όνειρό του στην Αμερική.

Ο 24χρονος οποίος μας έδειξε το ταλέντο του πριν χρόνια στην υποκριτική, έχει κυκλοφορήσει το δικό του Ε.P με τίτλο «Why Did You Kill Me?» και παρουσίασε το νέο του single «Paranoia» το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο Spotify.

Όσο για τον Oxfloyd, ο γιος της Κατερίνας Τοπάζη και του Χρήστου Δάντη μας συστήθηκε τηλεοπτικά όταν το 2018 συμμετείχε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ».

Η Κατερίνα Τοπάζη σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «O γιος μου πεθαίνει να με ακούει να τραγουδάω τζαζ, πιστεύει ότι είμαι μια φωνή χαμένη από τον προσωπικό της στόχο. Αγαπάω όλα τα ελληνικά είδη μουσική, αλλά εάν είχα γεννηθεί στην Αμερική πιστεύω θα είχα μια άλλη πορεία. Επίσης, αδίκησα τον εαυτό μου επειδή επάνω στο top της καριέρας μου αποχώρησα για να αφιεωρωθώ στην οικογένειά μου, αλλά δε μετανιώνω ποτέ για αυτό».

Σε συνέντευξή του είχε αναφέρει: «Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα προφανώς από τους γονείς μου. Η πρώτη φορά που μου λένε ότι τραγούδησα, ήταν όταν ήμουν τριών ετών. Πιθανότατα θα ήταν κάτι από beattles γιατί έτσι με νανούριζαν, ο πατέρας μου τα έβαζε αυτά τα κομμάτια από πολύ μικρή ηλικία. Το όνομα δε το κράτησα γιατί θεωρώ πως άλλο είμαι εγώ και άλλο ο πατέρας μου. Κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω το δικό μου μήνυμα, και αυτό το έργο αν είχα κρατήσει το επίθετο δε θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ, θα με χαρακτήριζαν πάντα ως το γιο του Χρήστου Δάντη».

Και είχε πει:

«Στην Αμερική πήγα σε μια πάρα πολύ δύσκολη ηλικία. Εδώ είχα τους φίλους μου, ήμουν 8-9 ετών. Με βοήθησε όμως και με άλλαξε αυτή η αλλαγή, ωρίμασα πιο γρήγορα. Ήταν ένα πολιτισμικό σοκ. Πήγα στο Οχάιο, που είναι καθαρά Αμερική, δεν είναι όπως στη Νέα Υόρκη που θα περπατήσεις στο δρόμο και θα δεις 50 εθνικότητες. Μπορώ να πω πως δέχτηκα bullying, πέρασα κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές αλλά το πέρασα μόνος μου. Γενικά δε μιλούσα πολύ, κράταγα τα συναισθήματά μου».

Xριστόφορος Βλαχάκης: Όταν πέρασε από οντισιόν για να δουλέψει με τον πατέρα του

Για τα σχόλια που δέχεται από τους γονείς του για τη δουλειά του έχει μιλήσει ο νεαρός ηθοποιός και μουσικός: «Λέει πάντα την αλήθεια και το εκτιμώ αυτό. Με υποστηρίζει και πιστεύει σε εμένα και του αρέσει αυτό που κάνω. Το ίδιο και η μαμά».

Επίσης έχει αναφερθεί στο πώς βλέπει τους ως επαγγελματίες: «Ο μπαμπάς στα 14 μου μου είχε πει ότι αν στα 16 ήμουν αρκετά καλός θα με έπαιρνε μαζί του στα Live ως κιθαρίστα. Πέρασα από οντισιόν, ήταν πολύ αυστηρός στη δουλειά και το εννοούσε ότι δεν θα με πάρει αν δεν είμαι καλός και τελικά έπαιξα δύο χρόνια μαζί του. Το εκτιμώ πολύ αυτό που έκανε. Σαν επαγγελματίας είναι κορυφαίος, είναι θρύλος. Η μαμά είναι αδικημένη, η φωνή της είναι από τις μεγαλύτερες που έχει βγάλει αυτή η χώρα».

>Χριστόφορος Βλαχάκης: Η πρόταση για να παίξει σε τηλεοπτική σειρά

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης είχε συμμετάσχει και στο καστ της σειράς “Τατουάζ” του Ανδρέα Γεωργίου. Έχει μιλήσει σχετικά με αυτήν την επαγγελματική εμπειρία σε συνέντευξή του: «Δεν ήξερα από ελληνική τηλεόραση. Ξυπνάω ένα πρωί και με είχε κάνει follow στο Instagram ένας άνθρωπος με 1 εκατ. followers. Πιάσαμε κουβέντα μου ζήτησε το τηλέφωνό μου και μιλήσαμε. Ο Ανδρέας Γεωργίου με ρώτησε αν με ενδιέφερε η υποκριτική και εκείνη την περίοδο εγώ το είχα σκεφτεί».

Συνέχισε, λέγοντας: «Μου είπε ότι ταιριάζω στον συγκεκριμένο ρόλο και ότι είμαι φτιαγμένος γι αυτόν. Έπαθα σοκ αλλά με ενδιέφερε. Στην αρχή ήταν να κάνω 16 επεισόδια και μετά έκανα 230. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στη μουσική και παθιασμένος που δεν με νοιάζει τίποτα άλλο».

Χριστόφορος Βλαχάκης: “Τα παιδιά ήταν εναντίον μου”

Ακόμα, ο ηθοποιός και μουσικός έχει αναφερθεί στη ζωή του στην Αμερική, όταν πήγε να μείνει εκεί με τη μητέρα του σε μικρή ηλικία: «Όταν πήγα ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ήξερα τα βασικά που μαθαίναμε στο σχολείο από τη γλώσσα. Ήταν κόλαση για μένα. Στο Οχάιο ήμουν ένα παιδί από την Ελλάδα που πολλά παιδιά δεν ήξεραν την ύπαρξή της». Για τον τρόπο που έμαθε αγγλικά έχει πει: «Έμαθα αγγλικά βλέποντας τηλεόραση. Έκατσα δύο εβδομάδες σπίτι και έβλεπα όλη μέρα τηλεόραση. Αγαπώ και τις δύο χώρες, είναι και τα δύο σπίτια μου. Μπορώ να ζήσω παντού. Το εξωτερικό είναι στόχος μου αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η μαμά έφυγε για εκεί αλλά τώρα είναι εδώ με τον κοροναϊό. Πηγαινοερχόμαστε».

Στο τέλος, ο Χριστόφορος Βλαχάκης έχει εξομολογηθεί και για την περίοδο της ζωής του στην Αμερική που ήταν θύμα bullying λόγω της καταγωγής του: «Στην αρχή ήταν δύσκολα. Τα παιδιά ήταν εναντίον μου, έλεγαν “ποιος είναι αυτός, από πού ήρθε”, τους έλεγα ότι είμαι από την Ελλάδα και δεν ήξεραν τι είναι η Ελλάδα. Με κορόιδευαν και γίνονταν βίαιοι, είχαμε σπρωξίματα και καβγάδες σε διαλείμματα ή μετά το σχολείο. Τότε δεν μίλαγα σε κανέναν, ζούσα στη δική μου “φούσκα”. Σίγουρα ήταν λάθος, έπρεπε να το είχα πει στη μάνα μου ή σε κάποιον καθηγητή».

Πέρυσι την άνοιξη ο Χριστόφορος Βλαχάκης μοιράστηκε μέσα από stories με τους ακόλουθούς του στο Instagram μία δύσκολη περίοδο που περνούσε και που, από τα λεγόμενά του, φαίνεται να σχετιζόταν κυρίως με την πορεία της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, έγραφε: “Περνάω μια ακόμη περίοδο θλίψης. Έχετε νιώσει ποτέ ότι αξίζετε περισσότερα και να μην μπορείτε να βρείτε τι είναι αυτό που κάνετε λάθος; Σαν να εύχεστε να είχατε τις απαντήσεις και να μην ξέρετε από που να αρχίσετε να ψάχνετε γι’ αυτές. Ένα τέτοιο πράγμα… Νιώθω σαν μια οικογένεια που αξίζει πολλά περισσότερα. Ξέρω ότι μια μέρα θα τα καταφέρω, το ξέρω ως δεδομένο ότι μια μέρα θα τα καταφέρουμε αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλα γίνονται τόσο αργά. Τέλος πάντων, δε θέλω να μακρηγορώ, θέλω απλά να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου γιατί πιστεύω ότι αξίζει να ξέρετε γιατί είμαι σιωπηλός και όχι τόσο ενθουσιώδης”.

Exit mobile version