Πένθος στην Αστυνομία: Θρήνος για τον 22χρονο Κώστα Δημητρίου που έσβησε στην άσφαλτο

Με θλίψη και οδύνη υποδέχτηκε η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου την τραγική είδηση του θανάτου του νεαρού μέλους της, Κώστα Δημητρίου. Ο 22χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το προηγούμενο βράδυ, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στις καρδιές των συναδέλφων και των αγαπημένων του.

Συλλυπητήρια της Ηγεσίας της Αστυνομίας

Η ηγεσία και το προσωπικό της Αστυνομίας εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημητρίου. Η υποστήριξη προς τους ανθρώπους που βιώνουν αυτή την ανείπωτη απώλεια, όπως σημείωσαν, θα είναι συνεχής και αδιάκοπη, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ο Δημητρίου εντάχθηκε πρόσφατα στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς είχε ξεκινήσει την καριέρα του ως δόκιμος Αστυφύλακας μόλις στις 27 Νοεμβρίου του 2023. Η Αστυνομία δεν χάνει μόνο ένα μέλος, αλλά έναν νέο που μόλις ξεκινούσε την επαγγελματική του πορεία και είχε την ευκαιρία να προσφέρει πολλά στην κοινότητα.

Το χρονικό 

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8 μ.μ., ενώ ο Δημητρίου οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αγίου Γενναδίου στην περιοχή Αρχάγγελος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπό συνθήκες που ακόμη διερευνώνται, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του σε κάποιο σημείο του δρόμου. Η απώλεια του ελέγχου είχε ως αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από τη μοτοσικλέτα και να προσκρούσει στο πεζοδρόμιο.

Δεν τα κατάφερε 

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του κατά την άφιξή του. Οι Αρχές και η Τροχαία Λευκωσίας ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, προσπαθώντας να ρίξουν φως στις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν.

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Δημητρίου αφήνει την οικογένεια της Αστυνομίας και την ευρύτερη κοινωνία βυθισμένες στο πένθος, καθώς αποχαιρετούν έναν νέο άνθρωπο με όνειρα και ελπίδες για το μέλλον.

Exit mobile version