Πάτρα: Η μητέρα έγραφε στο διαδίκτυο ότι πάσχει από καρκίνο – Την διαψεύδουν ιατρικές πηγές

καρκίνο

Συνεχίζονται τα αναπάντητα ερωτήματα για τη μυστηριώδη υπόθεση – Η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ιριδας ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα social media – Η 33χρονη έγραφε για καρκίνο και υποστήριζε πως ήταν «ιδιάζουσα περίπτωση».

«Σφίγγει ο κλοιός» στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, καθώς αρχίζει ο κύκλος περίπου 25 καταθέσεων γιατρών, νοσηλευτών και ιδιωτών, από τις οποίες τα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής θα προσπαθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να διακριβώσουν τις συνθήκες θανάτου – μέσα σε 32 μήνες – των τριών κοριτσιών.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται τα αναπάντητα ερωτήματα για τη μυστηριώδη υπόθεση ενώ η μητέρα της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για τα προβλήματα υγείας τόσο των παιδιών της όσο και τα δικά της.

Εντύπωση προκαλούν οι αναρτήσεις της 33χρονης μητέρας σε ομάδα για μαμάδες στο Facebook, όταν επικοινώνησε σε άλλες γυναίκες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;» είχε γράψει χαρακτηριστικά σύμφωνα με τον ALPHA. Μέλος της ομάδας είχε απαντήσει στη μητέρα. Η 33χρονη χαρακτήρισε το δικό της πρόβλημα υγείας ως ιδιάζουσα περίπτωση, λέγοντας πως διαγνώστηκε την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 12/4/2017. Ένα άλλο μέλος της ομάδας είχε ρωτήσει τότε τη μητέρα πώς έγινε η διάγνωση της, με την ίδια να απαντά ότι το ανακάλυψε μέσα από ένα τεστ ΠΑΠ.

Ιατρικές πηγές, πάντως, σημειώνουν στο T-live πώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ. «Δεν υπάρχει αυτό, δεν υφίσταται. Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια διάγνωση. Δεν υπάρχει πρώτο στάδιο στον καρκίνο των ωοθηκών» λένε χαρακτηριστικά.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα 9+1 ερωτήματα

Αυτά είναι τα 9+1 ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσουν μέσω της έρευνας οι δικαστικές και αστυνομικές Αρχές:

Χρειάζεται κοινή διάγνωση

Πηγές: reader.gr

Exit mobile version