Πασίγνωστος σκηνοθέτης ξυλοκόπησε άγρια 70χρονο για… ασήμαντη αφορμή: Η οργισμένη αντίδραση της Κατερίνας Παναγοπούλου (video)

σκηνοθέτης ξυλοκόπησε

Πασίγνωστος σκηνοθέτης ξυλοκόπησε άγρια 70χρονο – Κατερίνα Παναγοπούλου: «Με δυσκολία συγκρατώ την οργή μου»

Πασίγνωστος σκηνοθέτης εμπλέκεται σε βίαιο περιστατικό με 70χρονο για ανούσια διαμάχη στο δρόμο

Ένα περιστατικό που έχει προκαλέσει αντιδράσεις σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά την Παρασκευή το πρωί, όταν γνωστός σκηνοθέτης επιτέθηκε σε ηλικιωμένο άνδρα ύστερα από διαφωνία για την προτεραιότητα σε στενό δρόμο.

Το περιστατικό της επίθεσης

Ο σκηνοθέτης, που έχει στο ενεργητικό του σημαντικές τηλεοπτικές παραγωγές, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια έναν 70χρονο άνδρα, ο οποίος στη συνέχεια χρειάστηκε ιατρική φροντίδα στο νοσοκομείο. Το επεισόδιο συνέβη σε πεζόδρομο της περιοχής, όπου απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων, εκτός από τους μόνιμους κατοίκους.

Όπως περιέγραψε το θύμα στην κάμερα του MEGA, ο σκηνοθέτης κατέβηκε από το όχημά του και πλησίασε με επιθετική διάθεση. «Από την πάνω μεριά που απαγορεύεται να έρθουν προς τον πεζόδρομο, κατέβαινε ένας κύριος που δεν τον ήξερα εγώ και μου λέει “φύγε από εκεί να περάσω”, του απάντησα ότι “εγώ θέλω να πάω σπίτι μου. Εδώ μένω του λέω, συν ότι κανονικά απαγορεύεται”, δεν καταλάβαινε τίποτα», ανέφερε ο 70χρονος.

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης

Τα πράγματα κλιμακώθηκαν, όταν ο σκηνοθέτης, κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητό του, άρπαξε τον ηλικιωμένο από το χέρι και τον πέταξε πάνω σε μάντρα, προκαλώντας του σοβαρούς τραυματισμούς. Ο ηλικιωμένος υπέστη κάκωση στον αριστερό του ώμο και κλείδα, ενώ έφερε μώλωπες στα χέρια και τα πόδια.

Ο 70χρονος περιέγραψε πώς ο σκηνοθέτης δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια, άρπαξε τα κλειδιά από το όχημά του για να το μετακινήσει, έτσι ώστε να περάσει απρόσκοπτα. «Μου βουτάει τα κλειδιά, μπαίνει μέσα στο αμάξι μου να πάει να το ανεβάσει πάνω σε ένα ύψωμα, ένα βουναλάκι που έχει εκεί για να μπορέσει να περάσει αυτός», αφηγείται το θύμα. Παράλληλα, οι γείτονες που έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, περιγράφουν πως ο σκηνοθέτης επιδόθηκε σε φραστική επίθεση με ακραίες εκφράσεις.

Η αντίδραση της Κατερίνας Παναγοπούλου

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου, με έντονο ύφος, σχολίασε το περιστατικό στον τηλεοπτικό αέρα. Έκπληκτη από την αγριότητα της επίθεσης, δήλωσε: «Δεν το πιστεύω! Πήρε τα κλειδιά του ανθρώπου και τον έβγαλε από το αυτοκίνητό του; Για να έχει ο άνθρωπος τόσες κακώσεις, τον έσπασε στο ξύλο τον άνθρωπο και τον πέταξε έξω! Έναν άνθρωπο τόσο μεγαλύτερό του σε ηλικία! Ειλικρινά σου μιλάω, με πολύ δυσκολία συγκρατώ την οργή μου για όλα αυτά που μας περιγράφεις».






Η υπόθεση έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και ερωτήματα για τη βία ως μέσο επίλυσης διαφορών. Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις.

Exit mobile version