Παντρεύτηκε ο «εθνικός σταρ» τoν κούκλο σύζυγο του: Φωτογραφίες από τον γάμο του, οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό και ο λόγος της ημερομηνίας γάμου

Ο γάμος του «εθνικού σταρ» με τον εκλεκτό της καρδιάς του έγινε πραγματικότητα, συγκεντρώνοντας την προσοχή του κοινού με την έντονη συναισθηματική φόρτιση και τον συμβολισμό της συγκεκριμένης ημερομηνίας. Ο Ανδρεούλης Κουτσομιχάλης Ανδρεαδάκης, γνωστός ως ο «εθνικός σταρ» και για τις πολυάριθμες εκκεντρικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του, παντρεύτηκε πολιτικά τον αγαπημένο του σύντροφο, Στέφανο, σε μια τελετή που χαρακτηρίστηκε από συναισθηματικές στιγμές και αναμνήσεις.

Ο γάμος στη Βίλα Κώστα

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στη Βίλα Κώστα, στη Νέα Ερυθραία, και κουμπάροι ήταν η Ελένη Χουντούρη, θεία του Στέφανου, ο Ευστάθιος Βλαχούλης, γιος της αείμνηστης προέδρου του Ekali Club, και ο πυροσβέστης Νικόλαος Λύτρας. Ο γαμπρός, κρατώντας ένα μπουκέτο με λευκά λίλιουμ, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του καθώς κατευθυνόταν προς τον Στέφανο, με τον οποίο είχαν ήδη υπογράψει δύο σύμφωνα συμβίωσης. Η επιλογή της ημερομηνίας δεν ήταν τυχαία, καθώς την ίδια ημέρα είχαν παντρευτεί οι γονείς του, που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.

Η συγκίνηση του «εθνικού σταρ» και το συμβολικό του μήνυμα

Σε δηλώσεις του, ο «εθνικός σταρ» μοιράστηκε τις σκέψεις του, αποκαλύπτοντας τη βαθιά του επιθυμία να είναι ο πρώτος που θα παντρευόταν στην Ελλάδα μετά τη νομοθέτηση του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. «Περίμενα με μεγάλη αγωνία αυτήν τη στιγμή», ανέφερε, εξηγώντας ότι οι δυσκολίες της σχέσης τους δεν τους επέτρεψαν να πραγματοποιήσουν αυτόν τον στόχο. Ο ίδιος εξέφρασε τη συγκίνηση του για την απουσία των γονιών του και της γιαγιάς του Στέφανου, οι οποίοι δεν κατάφεραν να είναι παρόντες, ενώ φρόντισε να υπάρχουν φωτογραφίες τους στην τελετή ως ένδειξη μνήμης.

Αποκαλύψεις από την «ESPRESSO»

Η «Espresso» είχε αποκαλύψει την είδηση του γάμου του ζευγαριού, φέρνοντας στο φως τη γαμήλια αναγγελία τους. Σε αυτήν την ανακοίνωση, γινόταν λόγος για τον Ανδρεούλη Κουτσομιχάλη Ανδρεαδάκη και τον Στέφανο, αναφέροντας πληροφορίες για την καταγωγή και τον τόπο κατοικίας τους. Η αναγγελία αυτή αποτέλεσε επιβεβαίωση για τον γάμο, που έγινε σε κλίμα ευτυχίας και συγκίνησης, με το ζευγάρι να περιβάλλεται από αγαπημένα τους πρόσωπα και τις φωτογραφίες των συγγενών τους.

Το ευτυχές ζευγάρι ανάμεσα σε μάρτυρες και καλεσμένους έχοντας μπροστά του φωτογραφίες των γονιών του

Η ευτυχία του ζευγαριού και η κοινή πορεία ζωής

Η ημέρα αυτή ήταν η επιβεβαίωση μιας μακροχρόνιας σχέσης και συμβίωσης, καθώς ο «εθνικός σταρ» και ο Στέφανος είχαν ήδη μοιραστεί πολλά μαζί, επιλέγοντας να ενωθούν πλέον και με πολιτικό γάμο. Η κοινή τους πορεία αποκτά έτσι έναν ακόμα σημαντικό σταθμό, που ο ίδιος ο Ανδρεούλης χαρακτήρισε ως την «εκπλήρωση ενός όνειρου». Ο γάμος τους συμβολίζει την επιμονή και την πίστη τους στην αξία της αγάπης και της αποδοχής, παρά τις προκλήσεις και τις κοινωνικές αντιξοότητες.

Πηγή: espresso

Exit mobile version