Παντρεύτηκαν σήμερα ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου

Σήμερα γάμος γίνεται … Παντρεύτηκαν ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου

Σήμερα, 12 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Απόστολου Ρουβά και της Φανής Γιαβρίδου. Μετά την τελετή του γάμου, ακολούθησε η βάπτιση του γιου τους, ο οποίος είναι ενός έτους και πήρε το όνομα Αλκίνοος.

Η τηλεοπτική πορεία του Απόστολου Ρουβά

Ο Απόστολος Ρουβάς, αδελφός του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την παρουσία του ως σεφ σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές τα τελευταία χρόνια. Μαζί με την αγαπημένη του, Φανή Γιαβρίδου, η οποία στέκεται στο πλευρό του για αρκετά χρόνια, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν θρησκευτικό γάμο, συνδυάζοντας αυτή τη χαρμόσυνη στιγμή με τη βάπτιση του παιδιού τους.

Η άφιξη του γαμπρού και της νύφης

Ο Απόστολος Ρουβάς κατέφθασε στην εκκλησία κρατώντας τον γιο του στην αγκαλιά του, δημιουργώντας μία τρυφερή στιγμή. Λίγο αργότερα, η νύφη, Φανή Γιαβρίδου, έκανε την εμφάνισή της συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της, προσδίδοντας έναν ακόμα συγκινητικό τόνο στην τελετή.

Παρουσία αγαπημένων προσώπων

Το ζευγάρι έλαμπε από χαρά, έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ανάμεσά τους, βρέθηκαν και ο αδελφός του γαμπρού, Σάκης Ρουβάς, μαζί με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη, και τα παιδιά τους, που συμμετείχαν ενεργά στη χαρά της οικογένειας.

Η ευτυχία και η συγκίνηση ήταν έκδηλες, κάνοντας την ημέρα αυτή ιδιαίτερα ξεχωριστή για τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Exit mobile version