Παντρεύεται σήμερα ο Χάρης Δούκας: «Είμαι πανέτοιμος – Όλα είναι τέλεια»

Χάρης Δούκας

Οι εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκαν, και πλέον ο Χάρης Δούκας προετοιμάζεται για το επόμενο σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του, τον γάμο του.

Ο Χάρης Δούκας, ο οποίος είναι μια από τις κεντρικές πολιτικές προσωπικότητες του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου, αύριο, Σάββατο 19 Οκτωβρίου. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί με θρησκευτική τελετή στην Θήβα, γενέτειρα της νύφης, επισημοποιώντας τη σχέση τους ενώπιον φίλων, συγγενών και συνεργατών.

Μια προσωπική στιγμή χαράς

Ο γάμος του Χάρη Δούκα δεν είναι μόνο ένα σημαντικό γεγονός για την προσωπική του ζωή, αλλά και μια ευχάριστη είδηση που προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού. Ο ίδιος μίλησε για την προετοιμασία και τις προσδοκίες του σε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024.

«Είμαι πανέτοιμος για τον γάμο μου. Από το Σάββατο πρωί θα μπούμε σε ψυχολογία γάμου. Όλα είναι τέλεια», δήλωσε με ενθουσιασμό. Μέσα από τα λόγια του, ο Δήμαρχος Αθηναίων μοιράστηκε την αισιοδοξία και τη χαρά που νιώθει για αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους κοντινούς

Ο Χάρης Δούκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους καλεσμένους, επισημαίνοντας τη σημασία της παρουσίας των αγαπημένων τους προσώπων στην τελετή. «Είναι ένα ευτυχισμένο γεγονός και θέλουμε να είναι όλοι εκεί. Τους έχουμε καλέσει όλους», αποκάλυψε, τονίζοντας ότι η χαρά του γάμου είναι κάτι που επιθυμεί να μοιραστεί με όσους είναι κοντά τους.

Η επιλογή της Θήβας για τον γάμο, που είναι η πατρίδα της νύφης, προσθέτει μια προσωπική και συμβολική διάσταση στην τελετή, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει πολλές γνωστές προσωπικότητες από τον πολιτικό και κοινωνικό χώρο.

Ο γάμος αυτός αποτελεί μια νέα αρχή για τον Χάρη Δούκα και τη Γεωργία Πολυτάνου, και η ημέρα της τελετής τους σίγουρα θα είναι γεμάτη χαρά και συγκίνηση.

Exit mobile version