Παναγιώτης Ψωμιάδης: Υπερασπίζεται τον Γεώργιο Παπαδόπουλο ανήμερα της 21ης Απριλίου! [ΦΩΤΟ]

Ο νομάρχης της καρδιάς μας βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να κερδίσει λίγες ακόμη στιγμές δημοσιότητας… Την πλέον (α)κατάλληλη στιγμή επέλεξε ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, για να εκφράσει την συμπάθειά του στον ηγέτη της Χούντας των συνταγματαρχών, Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Ανήμερα της “μαύρης” επετείου (σ.σ. 21 Απριλίου) της επταετίας της δικτατορίας, λοιπόν, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επέλεξε τον προσωπικό του λογαριαμό στο Facebook για να υπερασπιστεί τον “πρωτεργάτη” της Χούντας των συνταγματαρχών, Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Τον άνθρωπο, δηλαδή, που στις 21 Απριλίου του 1967, μαζί με τον ταξίαρχο, Στυλιανό Παττακό και τον συνταγματάρχη, Νικόλαο Μακαρέζο, αλλά και άλλους αξιωματικούς του στρατού ξηράς κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία κι ενώ είχαν ήδη προκηρυχθεί εθνικές εκλογές.

Η επταετία που ακολούθησε και στιγματίστηκε από δεκάδες εκτελέσεις, βασανισμούς, σκληρή καταστολή και φυσικά τα θλιβερά και αιματηρά γεγονότα του Πολυτεχνείου, αποτελεί μία “μαύρη” σελίδα στην ιστορία της χώρας, με την Ολομέλεια του ελληνικού Κοινοβουλίου να στέλνει σήμερα “μήνυμα” Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, να λέει εκφράζοντας το Σώμα:

Σήμερα συμπληρώνονται 50 χρόνια από εκείνη τη μοιραία νύχτα όπου η κατάλυση της Δημοκρατίας από την Χούντα των Συνταγματαρχών, έβαλε την Ελλάδα στον “γύψο” για μια επταετία“.

Με τις παραπάνω απόψεις φαίνεται να διαφωνεί, πάντως, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος φέρεται να “ζητά συγγνώμη” για μία σειρά “επιτευγμάτων” της Χούντας, μεταξύ των οποίων και το “κλασικό” που αναφέρει πως “κοιμόσασταν με ανοιχτά παράθυρα”.

Δείτε την ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από το… ειρωνικό σχόλιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος αναφερόμενος στον Γεώργιο Παπαδόπουλο λέει: “Έκανες και λάθη όμως…”.

Σημειώνεται πως μέσα στην ημέρα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε δύο ακόμη δημοσιεύσεις σχετικά με την θλιβερή επέτειο.

Δείτε τις

Exit mobile version