«Όταν ζήτησα να μπω στο δωμάτιο του μου είπαν…»: Σπαράζει καρδιές ο πατέρας του 26χρονου Νίκου που πέθανε μετά από επέμβαση θυροειδούς!

επέμβαση θυροειδούς

Συγκλονίζει ο πατέρας του 26χρονου Νίκου που έφυγε από τη ζωή μετά από επέμβαση θυρεοειδούς – «Όταν ζήτησα να μπω στο δωμάτιο του μου είπαν…»

Ο πόνος της απώλειας του γιου τους μετά από μία χειρουργική επέμβαση έχει ρίξει στο πένθος την οικογένεια του 26χρονου Νίκου Γκάτση. Ο νεαρός έχασε τη ζωή του αμέσως μετά το χειρουργείο, και οι γονείς του ζητούν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, κατηγορώντας για ιατρική αμέλεια και σειρά λαθών που οδήγησαν στην τραγωδία.

Οι γονείς του Νίκου, μέσα στην οδύνη τους, αναζητούν δικαίωση για την αιφνίδια απώλεια του γιου τους, μετά από μία κατά τα φαινόμενα ρουτίνας επέμβαση στον θυρεοειδή. Ο νεαρός άνδρας, ενώ εκτελούσε τη στρατιωτική του θητεία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θυρεοειδούς και τον καθαρισμό λεμφαδένων, στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424 στη Θεσσαλονίκη. Αν και η χειρουργική ομάδα είχε διαβεβαιώσει τους γονείς του ότι η επέμβαση είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς, ο Νίκος κατέληξε λίγο αργότερα από εσωτερική αιμορραγία.

Ιατρικά λάθη και αιμορραγία

Σύμφωνα με την έκθεση του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, Δημήτρη Γαλεντέρη, επιβεβαιώνεται ότι ο θάνατος του νεαρού προήλθε από εσωτερική αιμορραγία. Αυτή η αιμορραγία προκλήθηκε από τραύμα στα αγγεία του λαιμού, το οποίο οδήγησε σε αιμάτωμα στην περιοχή, προκαλώντας τελικά τον θάνατό του.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, μέσα από την επίσημη έκθεσή της, καταλήγει στο ίδιο συμπέρασμα. Το σώμα του 26χρονου φέρει τις βλάβες που προκλήθηκαν από τη χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση καρκίνου του θυρεοειδούς. Ο θάνατος του αποδίδεται στην αιμορραγία που δημιουργήθηκε από ρήξη αγγείων στον λαιμό, με τραγική συνέπεια.

Η μαρτυρία του πατέρα

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Νίκου, Αριστείδης Γκάτσης, μίλησε συγκινημένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιγράφοντας την απόγνωση της οικογένειας όταν έμαθε για τον θάνατο του γιου του. «Όταν ζήτησα να μπω στο δωμάτιό του μου είπαν ότι δεν μπορώ, ότι είχε φύγει…», εξομολογήθηκε, αποκαλύπτοντας τη σκληρή στιγμή που συνειδητοποίησε την τραγική κατάληξη.






Η οικογένεια συνεχίζει να ζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, προσπαθώντας να κατανοήσει τι πήγε τόσο στραβά κατά τη διάρκεια της επέμβασης, που στοίχισε τη ζωή του νεαρού άνδρα.

Exit mobile version