Ώρες αγωνίας για την Όλγα Κιουρτσάκη με την υγεία της κόρης της – «Είναι αυτό που φοβόμουν…»

Όλγα Κιουρτσάκη

Η Όλγα Κιουρτσάκη περνά δύσκολες στιγμές καθώς η κόρη της, η οποία είναι και εγγονή της γνωστής τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στην οικογένεια και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, καθώς η ίδια μοιράστηκε την κατάσταση στα social media.

Η ανησυχία μετά τη βάφτιση

Τα πρώτα σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά εμφανίστηκαν λίγο μετά τη βάφτιση του παιδιού. Η Όλγα Κιουρτσάκη, μέσα από τα stories της στο Instagram, ανέφερε ότι η κόρη της παρουσίασε κοκκινίλες στο δέρμα της. Παρόλο που στην αρχή δεν ήταν ξεκάθαρη η αιτία, η μητέρα εξέφρασε την ανησυχία της ότι μπορεί να πρόκειται για τον ιό κοξάκι, που είχε αυξηθεί κατακόρυφα σε κρούσματα το προηγούμενο έτος στη χώρα.

«Έβγαλε το παιδί κάτι κοκκινίλες σήμερα, δεν ξέρω από τι, πάμε στην παιδίατρο να δούμε τι είναι. Μόνο κοξάκι να μην είναι, γιατί το φοβάμαι», δήλωσε η Όλγα, με φανερή ανησυχία, προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε.

Η επιβεβαίωση του φόβου

Λίγες ώρες αργότερα, η επιβεβαίωση ήρθε, δυστυχώς, με τον πιο δυσάρεστο τρόπο. Η μικρή κόλλησε τελικά τον ιό κοξάκι, κάτι που η Όλγα φοβόταν από την αρχή. «Είναι αυτό που φοβόμουν, τι να κάνουμε… Κολλήσαμε μάλλον από τις κούνιες», ανέφερε σε άλλο story της, αποδεχόμενη την κατάσταση. Ο ιός αυτός, που επηρεάζει κυρίως τα παιδιά, προκαλεί έντονα συμπτώματα και μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστος για τα μικρά παιδιά.

Η κοινή χρήση κούνιων και άλλων δημόσιων χώρων παιχνιδιού φαίνεται πως αποτέλεσε την πηγή της μετάδοσης. Η οικογένεια τώρα προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ η Όλγα συνεχίζει να ενημερώνει τους ακολούθους της για την εξέλιξη της υγείας της κόρης της.

Παρά την ανησυχία, η μητέρα φαίνεται αποφασισμένη να στηρίξει την κόρη της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ελπίζοντας σε γρήγορη ανάρρωση.

Exit mobile version