Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας: Στα δικαστικά «χαρακώματα» το πρώην ζευγάρι – «Ήταν βίαιη, έχει εξωφρενικές απαιτήσεις»

Όλγα Κεφαλογιάννη

Το διαζύγιο της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα έχει πάρει πλέον σοβαρές διαστάσεις, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται αντιμέτωπες στα δικαστήρια. Η Υπουργός Τουρισμού και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, που φαινόταν να κατευθύνονται προς ένα συναινετικό διαζύγιο, τώρα βρίσκονται σε «πόλεμο», όπως δείχνουν τα τελευταία γεγονότα και οι νομικές κινήσεις.

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κατέθεσε πρόσφατα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας την απομάκρυνση του πρώην συζύγου της από το κοινό τους σπίτι στο Νέο Ψυχικό και την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους. Αυτή η κίνηση έρχεται ως αποτέλεσμα αποτυχημένων διαπραγματεύσεων για ένα συναινετικό διαζύγιο, ενώ από την πλευρά του Μίνωα Μάτσα δίνεται μια διαφορετική εικόνα.

Η νομική διαμάχη και οι αιχμές του Μίνωα Μάτσα

Ο Μίνως Μάτσας, σε απάντηση στην αίτηση της Κεφαλογιάννη, κατέθεσε και εκείνος νομική κίνηση, ζητώντας τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Στην αίτησή του υποστηρίζει ότι η συμπεριφορά της πρώην συζύγου του είναι συχνά βίαιη, αναφέροντας συγκεκριμένα περιστατικά ακραίας συμπεριφοράς και ζητήματα διαχείρισης θυμού. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκομίζει, μάρτυρες επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες για τη βίαιη συμπεριφορά της Κεφαλογιάννη.

Η πλευρά του Μάτσα υποστηρίζει ότι η επιμονή της Κεφαλογιάννη στις διαπραγματεύσεις επικεντρωνόταν σε σημαντικές οικονομικές απαιτήσεις, γεγονός που φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διάσπαση των διαπραγματεύσεων. Όταν δεν επετεύχθη η οικονομική συμφωνία, η υπουργός Τουρισμού κινήθηκε νομικά για να διώξει τον Μάτσα από το σπίτι και να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των παιδιών τους.

Η κατηγορία για βία και η προσπάθεια αποκλεισμού

Στη νομική αντιπαράθεση, ο Μάτσας επισημαίνει ότι η Κεφαλογιάννη προσπάθησε να αποκλείσει κάθε μορφή επικοινωνίας του με τα παιδιά τους, χρησιμοποιώντας την αγωγή για την αποκλειστική επιμέλεια ως μέσο πίεσης. Παράλληλα, στην αίτηση αναφέρονται σοβαρές καταγγελίες για βία, με μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι υπήρχαν στιγμές έντονου θυμού και εκρήξεις από την πλευρά της υπουργού.

Ο «τρίτος παράγοντας» και οι κατηγορίες για παραπληροφόρηση

Παράλληλα, φήμες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου που φέρεται να έπαιξε ρόλο στην κρίση του γάμου τους έχουν κυκλοφορήσει σε πολλά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, η πλευρά του Μάτσα διαψεύδει κατηγορηματικά αυτές τις πληροφορίες, θεωρώντας τις ως προσπάθεια παραπληροφόρησης για να αποκρυβούν τα πραγματικά αίτια του χωρισμού τους. Σύμφωνα με τον Μάτσα, τα βαθύτερα προβλήματα επικεντρώνονται στο θυμό της Κεφαλογιάννη και τις έντονες απαιτήσεις που είχε από εκείνον και την οικογένειά του.

Ο «πόλεμος» του πρώην ζευγαριού φαίνεται ότι θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες, με τις δύο πλευρές να έχουν πολύ διαφορετικές ερμηνείες για το πώς έφτασαν σε αυτή την κατάσταση.






Exit mobile version