ΟΑΣΑ για την καταγγελία της Μπάγιας Αντωνοπούλου: «Πήγε να πέσει σε διάζωμα, έκανε ζικ ζακ και κοιτούσε το κινητό» (video)

Μπάγια

Η απάντηση του ΟΑΣΑ στην καταγγελία της Μπάγιας Αντωνοπούλου: Η δική τους εκδοχή για το περιστατικό

Μετά από την καταγγελία της Μπάγιας Αντωνοπούλου για φραστική επίθεση από οδηγό λεωφορείου, ο ΟΑΣΑ παρείχε τη δική του οπτική για το συμβάν, θέλοντας να δώσει μια εναλλακτική εκδοχή των γεγονότων.

Η δημοσιογράφος ανέφερε το περιστατικό στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, συνοδεύοντάς το με σχετικό βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, σήμερα (16/10), ο Φώτης Νικολακόπουλος, γενικός γραμματέας του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΑ, παρουσίασε μια διαφορετική αφήγηση.

Η εξήγηση του ΟΑΣΑ για την οδήγηση της Αντωνοπούλου

Σύμφωνα με τον Νικολακόπουλο, ο οδηγός του λεωφορείου βρέθηκε σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος. «Ο συνάδελφός μου είναι ψυχολογικά χάλια. Δεν είναι εύκολο για έναν απλό άνθρωπο να βλέπει τον εαυτό του στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι ο οδηγός, κατά τη διάρκεια της διαδρομής στο Περιστέρι, παρατήρησε ένα ΙΧ το οποίο κινούνταν ασταθώς από λωρίδα σε λωρίδα. «Δεν ήξερε ότι στη θέση του οδηγού είναι η κα. Αντωνοπούλου. Αυτό που μου περιέγραψε είναι ότι το ΙΧ πήγαινε ζικ ζακ», είπε ο Νικολακόπουλος, περιγράφοντας την ασυνήθιστη συμπεριφορά του οχήματος.

Το περιστατικό στο διάζωμα

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο οδηγός του λεωφορείου αντιλήφθηκε ότι το ΙΧ πλησίαζε επικίνδυνα το διάζωμα, γεγονός που τον έκανε να αντιδράσει. «Κόρναρε ο οδηγός, άναψε τα φώτα για να προειδοποιήσει», εξήγησε, σημειώνοντας πως το όχημα της κας Αντωνοπούλου κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα, χωρίς όμως να προκληθεί σοβαρότερο περιστατικό.

Η “αλληλεπίδραση” στο φανάρι

Το συμβάν κορυφώθηκε όταν το λεωφορείο έφτασε στη στάση του μετρό στον Άγιο Αντώνιο. Εκεί, ο οδηγός στάθμευσε δίπλα στο όχημα της Αντωνοπούλου και παρατήρησε πως είχε το κινητό της στο μηρό, ενώ κοιτούσε την οθόνη. «Είδε ανοιχτό το παράθυρο, με την οδηγό να έχει το κινητό της και να το κοιτάζει», τόνισε ο Νικολακόπουλος.

Η παρατήρηση έγινε χωρίς βρισιές

Σε εκείνο το σημείο, ο οδηγός του λεωφορείου αποφάσισε να της κάνει μια φιλική παρατήρηση για να την προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που διέτρεχε. «Της έκανε μια παρατήρηση να πιάσει το τιμόνι γιατί θα γίνει ατύχημα», ανέφερε. Ο Νικολακόπουλος τόνισε ότι, σύμφωνα με τον οδηγό, δεν υπήρξε καμία ύβρις ή φραστική επίθεση εναντίον της.

Exit mobile version