Ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε για τρέξιμο στη λίμνη Καστοριάς – Βρίσκεται σε τpομερή φόρμα

Ο Στέφανος Κασσελάκης τρέχει στη λίμνη Καστοριάς – Εντυπωσιακή φυσική κατάσταση

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην πόλη της Καστοριάς στο πλαίσιο περιοδείας του. Εκεί, πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ένα εμπορικό κέντρο της περιοχής, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το κόμμα, καθώς και ευρύτερα πολιτικά ζητήματα.

Συναντήσεις με στελέχη και πανεπιστημιακές αρχές

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο Κασσελάκης επισκέφθηκε επίσης την Κοζάνη, όπου είχε συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Θεοδουλίδη. Αργότερα το ίδιο απόγευμα, ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί στην Πτολεμαΐδα για άλλες επαφές.

Δείπνο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα

Την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, ο Κασσελάκης δειπνούσε στην Έδεσσα με στελέχη του κόμματος. Στη συνάντηση αυτή, δέχθηκε ερωτήσεις που αφορούσαν τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και ευρύτερα θέματα πολιτικής, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με τις απαντήσεις του.

Πρωινό τρέξιμο στη λίμνη Καστοριάς

Το πρωί του Σαββάτου, εκμεταλλευόμενος την όμορφη τοποθεσία της Καστοριάς, ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να βγει για τρέξιμο γύρω από τη λίμνη της πόλης. Με αυτόν τον τρόπο, συνδύασε τη σωματική άσκηση με την απόλαυση του ειδυλλιακού τοπίου. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση έγινε άμεσα αντιληπτό από τους κατοίκους που τον χαιρέτησαν θερμά κατά τη διάρκεια της διαδρομής του.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ieidiseis.gr

Exit mobile version