Ο πρώην παίκτης του Survivor, Rob James Seymour βαφτίστηκε Χριστιανός ορθόδοξος – Το όνομα που διάλεξε

Survivor

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Rob James Seymour, βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος και πλέον ονομάζεται …Ιάσωνας

Ο Rob James Seymour, γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι Survivor, τράβηξε την προσοχή του κοινού για δύο βασικούς λόγους: την σκωτσέζικη καταγωγή του και την αξιοσημείωτη ομοιότητά του με τον Έλληνα παρουσιαστή Κώστα Φραγκολιά.

Η απόφαση για τη βάφτιση

Ο Σκωτσέζος, που ζει μόνιμα στην Ελλάδα, είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να βαφτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος, και τελικά πραγματοποίησε αυτή την επιθυμία του. Στη βάφτιση, που έγινε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεράσιμου, που βρίσκεται κάτω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Φάληρο, ο Rob πήρε το αρχαιοελληνικό όνομα Ιάσωνας.

Η συμμετοχή του κοινού στην επιλογή ονόματος

Πριν καταλήξει στο όνομα “Ιάσωνας”, ο Rob ζήτησε από τους ακολούθους του στο Instagram να του προτείνουν ονόματα. Αυτή η κίνηση προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον και πολλοί followers του ανταποκρίθηκαν, βοηθώντας τον να πάρει την τελική απόφαση.

Η ζωή του Rob στην Ελλάδα

Ο Rob James Seymour είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με Ελληνίδα και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Η απόφασή του να βαφτιστεί ορθόδοξος αποτελεί, ίσως, μία ακόμα ένδειξη της βαθιάς σύνδεσής του με την ελληνική κουλτούρα και τον τρόπο ζωής.

Exit mobile version