Ο Γρηγόρης Πετράκος καρφώνει τον Παπακαλιάτη: «Εθνικός σκηνοθέτης της woke υποκουλτούρας» – Τι εννοεί

Πετράκος

O Γρηγόρης Πετράκος επιτέθηκε κατά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και του Maestro, με μια έντονη και ανάρτηση. Τι είναι η woke υποκουλτούρα στην οποία αναφαίρεται;

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε ένα μακροσκελές post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, κατά του γνωστού ηθοποιού και της νέας επιτυχημένης σειράς του, αναφερόμενος στον λανθασμένο, κατά τη γνώμη του, τρόπο με τον οποίο παρουσιάζει τον σημερινό άντρα στο έργο του, τονίζοντας παράλληλα πως στην εξουσία φαίνεται η ποιότητα του ανθρώπου.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

«Μια από τις αηδίες της νεοταξίτικης woke υποκουλτούρας είναι και η καλλιέργεια μίσους προς το αντρικό πρότυπο.

Έτσι, πολύ μεθοδικά ψάχνουν στα καθημερινά “σκουπίδια” της εγκληματικότητας να βρουν εκείνες τις ψυχοπαθείς περιπτώσεις που θα πείσουν το αδηφάγο φιλελεφτ κοινό για το πόσο βίαιος, οπισθοδρομικός και επικίνδυνος είναι αυτός ο ντεμοντέ λευκός στρέιτ άντρας.
Αν δεν μιλάς για σεξισμό, πατριαρχία, γυναικοκτονία και τοξική αρρενωπότητα (η αγαπημένη μου εμετική φράση) δεν είσαι “in”.

Μέχρι και την Ιέρεια του Ελληνικού τραγουδιού και καλύτερη τραγουδίστρια όλων των εποχών, τη λατρεμένη μας Χαρούλα επιστράτευσε ο εθνικός woke σκηνοθέτης και την έβαλε να πει τη φράση “είναι δυνατόν οι άντρες να είστε τόσο μ@@@@ς ανά τους αιώνες;”.

Και βέβαια η φράση αποθεώθηκε από το βόθρο του σιχαμερότερου των Social, το twitter! Φίλτατοι νεοταξίτες, προαγωγοί των 52 φύλων και της νέας κανονικότητας είστε ΑΣΤΕΊΟΙ!

Η βία μεταξύ ανθρώπων βασίζεται σε ΜΙΑ και μόνο αρχή. Τον υλικό νόμο του δυνατού.

Όποιος είναι δυνατός, ΑΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ, φέρεται όπως τα ζώα και επιβάλλεται δια της βίας στο διπλανό του!

Καμία διαφορά δεν έχει ο άντρας και η γυναίκα στο θέμα αυτό, πλην του ότι ο άντρας είναι μυϊκά πιο δυνατός. Αυτή η μυϊκή του ανωτερότητα είχε φυσικά το αποτέλεσμα σε όλη την Ιστορία, να θέτει τη γυναίκα σε καταπίεση από τους άντρες που δεν είχαν παιδεία!

Γιατί ΟΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΠΑΙΔΕΊΑ ξέρει ότι ο δυνατότερος πάντα προφυλάσσει τον ασθενέστερο και ΠΟΤΈ δεν του ασκεί βία.

Γενικά ο άνθρωπος με παιδεία δεν ασκεί βία. Σε κανέναν.

Στη σύγχρονη εποχή που ο ρόλος της γυναίκας έχει αποκατασταθεί στην κοινωνία και πολλές γυναίκες είναι σε θέσεις εξουσίας και δύναμης, το φαινόμενο συμβαίνει τον ίδιο και αντίστροφα.

Οι πιο “σκληροί διευθυντές” στις πολυεθνικές είναι πολλές φορές γυναίκες. Φέρονται το ίδιο σκληρά, ταπεινωτικά και απάνθρωπα στους υφισταμένους τους όσο και οι άντρες.

Φυσικά μιλάω και πάλι για τις γυναίκες ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΊΑ.

Κι όταν λέμε Παιδεία εννοούμε την Πνευματική καλλιέργεια και όχι την πανεπιστημιακή πάρα-μόρφωση.

Επίσης, ψυχοπαθείς γυναίκες φέρονται εγκληματικά προς την ανθρωπότητα από όλες τις άλλες θέσεις εξουσίας (πολιτική, τραπεζικό σύστημα, δημοσιογραφία). ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ.

Δώσε εξουσία στον άνθρωπο και θα καταλάβεις την ποιότητά του. Είτε άντρας είναι, είτε γυναίκα.

Οι άντρες που ξέρω εγώ είναι στοργικοί πατεράδες, τρυφεροί σύζυγοι, σεβαστικά παιδιά, δουλεφταράδες, πιστοί φίλοι και ευγενικοί άνθρωποι!

Υπάρχουν και οι άλλοι; Φυσικά υπάρχουν. Και πάντα θα υπάρχουν. Γιατί όμως δε μας προβάλουν το καλό πρότυπο για να μιμηθούν τα παιδιά μας;; Γιατί κύριε σκηνοθέτα δε μας δείχνεις τον στοργικό, τίμιο, ευγενικό και ταλαντούχο άντρα; Δε σου αρέσει, ε;; Δεν πουλάει… Δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία σου… Άντρες και γυναίκες μην πέφτετε στην παγίδα τους. Εμείς αγαπάμε ο ένας τον άλλον! Αυτοί θέλουν να μας βάλουν να σφαχτούμε για να χορέψουν μετά το χορό τους… Άντρας και γυναίκα είναι ένα!

Γι αυτό με την ένωση τους γεννιέται το θαύμα της ζωής! ΠΑΙ – ΔΕΙ – Α», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Πετράκος.

Woke

Woke είναι ένα αγγλικό επίθετο που σημαίνει «επαγρύπνηση εναντίον φυλετικών προκαταλήψεων και διακρίσεων» προερχόμενο από το αφροαμερικανικό ιδίωμα (African-American Vernacular English) στις αρχές της δεκαετίας του 2010. Πλέον, περιλαμβάνει μια ευρύτερη επίγνωση και επαγρύπνηση εναντίον των κοινωνικών ανισοτήτων όπως ο σεξισμός, η ομοφοβία και έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για να καλύψει ένα φάσμα αριστερών ιδεών που αφορούν πολιτικές όπως η μάχη για κοινωνική δικαιοσύνη. Ο όρος εξαπλώθηκε διεθνώς και προστέθηκε στο Αγγλικό Λεξικό της Οξφόρδης το 2017.

Άνθρωποι, κυρίως δεξιών και κεντρώων φρονημάτων, χρησιμοποιούν τον όρο συχνά με ειρωνικό τρόπο για διάφορα αριστερά κινήματα, όπως το Black Lives Matter. Με τη σειρά τους, ορισμένοι σχολιαστές τον θεωρούσαν προσβλητικό όρο με αρνητικούς συσχετισμούς σε όσους προωθούν πολιτικές ιδέες που αφορούν εθνική ταυτότητα και φυλή.

Exit mobile version