Ο Φρικτός Θaνατος: Δέθηκε σε ένα καροτσάκι και έδωσε Βουτιά στη Θάλασσα- «Φεύγω γιατί δεν θέλω να…»

Ο Σοκαριστικός Τρόπος του Θανάτου ενός 89χρονου στη Ραφήνα: «Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος»

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλόνισε το λιμάνι της Ραφήνας, όταν το πρωί της Τρίτης ανακαλύφθηκε η σορός ενός ηλικιωμένου άνδρα στη θάλασσα. Η πράξη του φαίνεται να ήταν μελετημένη και οργανωμένη, με το σημείωμα που άφησε πίσω του να φωτίζει τις τελευταίες του σκέψεις και συναισθήματα.

Τραγικό συμβάν στο λιμάνι της Ραφήνας

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν το πλήρωμα του πλοίου Andros Queen, που ήταν αγκυροβολημένο στον προβλήτα 9, εντόπισε το σώμα του 89χρονου άνδρα. Ο άνδρας είχε φροντίσει να αφήσει ένα μικρό τσαντάκι στην άκρη της αποβάθρας, όπου είχε τοποθετήσει την ταυτότητά του μαζί με ένα σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της απόφασής του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το σημείωμα που άφησε πίσω του

Το σημείωμα που βρέθηκε μαζί του περιείχε λόγια γεμάτα πόνο αλλά και απόφαση: «Παρακαλώ να φερθείτε με την δέουσα προσοχή στο νεκρό σώμα μου. Φεύγω γιατί δεν θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου». Με αυτά τα συγκινητικά λόγια, ο 89χρονος άνδρας ζήτησε να του φερθούν με σεβασμό στην τελευταία του πράξη, ενώ η απόφαση του να αποχωρήσει φαίνεται να βασιζόταν στην επιθυμία να μην επιβαρύνει τους οικείους του.

Η φρικτή λεπτομέρεια της αυτοκτονίας του ηλικιωμένου άνδρα περιλάμβανε την απόφασή του να δέσει τον εαυτό του σε ένα καροτσάκι, πιθανότατα για να εξασφαλίσει πως το τέλος θα ήταν σίγουρο. Ο ηλικιωμένος άνδρας, το βράδυ της Δευτέρας, έδεσε το καροτσάκι του και έπεσε με αυτό στη θάλασσα. Όταν ο δύτης που ανέλαβε την ανάσυρση της σορού του άνδρα τον εντόπισε γύρω στις 8:15 το πρωί, διαπίστωσε ότι ο 89χρονος είχε τοποθετήσει μέσα στο καροτσάκι ένα τεχνητό μέλος, καθώς το ένα του πόδι είχε ακρωτηριαστεί.

Η σορός του ηλικιωμένου παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή για την περαιτέρω εξέταση των συνθηκών θανάτου.

Exit mobile version