Νύφη-διαμάντι η Ιωάννα Τούνη: Μετέτρεψε σε «παλάτι» το σπίτι της πεθεράς της & δείχνει περήφανη το πριν & το μετά

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη μεταμορφώνει το σπίτι της πεθεράς της: Από παραδοσιακό σε μοντέρνο καταφύγιο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πέρασαν το Σαββατοκύριακο στην Αράχωβα, συνοδευόμενοι από τον γιο τους, Πάρη. Ο λόγος της επίσκεψής τους δεν ήταν μόνο για αναψυχή, αλλά και για να επιβλέψουν τις τελικές πινελιές στο makeover του σπιτιού της μητέρας του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η Ιωάννα, που είναι γνωστή influencer, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram το ταξίδι της ανακαίνισης, αποκαλύπτοντας πώς έχει αλλάξει το παραδοσιακό οίκημα.

Η ίδια ανέφερε ότι αν και λατρεύει το σύγχρονο και μίνιμαλ στυλ, ήθελε να διατηρήσει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του σπιτιού. «Είμαι του μίνιμαλ, μου αρέσει πολύ το λευκό, το καινούργιο, το σύγχρονο, αλλά το σπίτι στην Αράχωβα έχει μια ιστορία, έχει vibe παραδοσιακό», εξήγησε η Ιωάννα, τονίζοντας ότι στόχος της ήταν να συνδυάσει το παλιό με το νέο, προσφέροντας μια πιο μοντέρνα, φιλόξενη αίσθηση.

Συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο

Η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να μην αφαιρέσει πλήρως τον παραδοσιακό χαρακτήρα του σπιτιού, καθώς αυτό θα μπορούσε να ενοχλήσει την πεθερά της, που συνδέεται συναισθηματικά με αυτό το σπίτι. «Ήθελα να το κάνουμε λίγο πιο μοντέρνο, φιλόξενο, πιο cozy και σύγχρονο, αλλά να κρατήσουμε όλο το στυλ της γιαγιάς για να μην πάθει καμιά καρδιακή προσβολή η μαμά του Δημήτρη, αν τα βγάλουμε όλα από εδώ μέσα», είπε με χιούμορ.

Το πριν και το μετά στην κουζίνα:

Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης είναι εντυπωσιακό. Η κουζίνα απέκτησε πιο σύγχρονη αισθητική, διατηρώντας παράλληλα τα στοιχεία που αναδεικνύουν την παράδοση. Η αλλαγή είναι εμφανής, με τον χώρο να αποπνέει τώρα έναν πιο φωτεινό και ζεστό χαρακτήρα.

Το πριν και το μετά στο σαλόνι:

Ανάλογες βελτιώσεις έγιναν και στο σαλόνι, όπου διατηρήθηκε η παραδοσιακή αισθητική, με νέες, μοντέρνες πινελιές που το καθιστούν πιο ευχάριστο και ζεστό για την οικογένεια. Το πριν και το μετά είναι αισθητά και στις δύο περιπτώσεις, δείχνοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια που έδωσε η Ιωάννα στο makeover.

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να δημιουργήσει έναν αρμονικό συνδυασμό παράδοσης και μοντέρνας αισθητικής, κρατώντας ζωντανή την κληρονομιά του σπιτιού και, ταυτόχρονα, κάνοντάς το πιο άνετο για την ίδια και την οικογένειά της.

Exit mobile version