«Ντροπή» – Ξεσπά η Μαρία Σολωμού για την τιμή της ομελέτας σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι

Μαρία Σολωμού

Μαρία Σολωμού: «Η κοπέλα δεν είχε ντροπή, δεν κοκκίνισε την ώρα που μου είπε 18,90 ευρώ»

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τις υψηλές τιμές ορισμένων προϊόντων σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι, με αφορμή την τιμή μιας ομελέτας. Το περιστατικό πυροδότησε σχόλια και αναπαραγωγή στα social media, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καταναλωτές παραπονιούνται για τις τιμές σε δημοφιλή σημεία της πόλης.

Η αντίδραση της Μαρίας Σολωμού στα social media

Η Μαρία Σολωμού, που συχνά μοιράζεται τις εμπειρίες και απόψεις της στα social media, ανέβασε ένα βίντεο την Πέμπτη (24/10), στο οποίο αναφέρθηκε στο περιστατικό. Εξηγώντας τι συνέβη, η ηθοποιός ανέφερε πως επισκέφτηκε το συγκεκριμένο μαγαζί για να πάρει μια ομελέτα, η οποία όμως κόστιζε 18,90 ευρώ – μια τιμή που θεώρησε υπερβολική. Όπως είπε στο βίντεο, ένιωσε ότι το ποσό αυτό ήταν εντελώς αδικαιολόγητο για το είδος του γεύματος και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. «Πάω να πάρω την ομελέτα μου στο Κολωνάκι που έχει ένα πάρα πολύ γνωστό μαγαζί για brunch. Η ομελέτα μου είχε 18.90. Εννοείται ότι μου την χτύπησαν και εγώ είπα “ευχαριστώ δεν θέλω”, αλλά όχι τόσο ευγενικά. Η κοπέλα δεν είχε ντροπή, δεν κοκκίνισε την ώρα που μου είπε 18.90 ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Οι υπερβολικές τιμές στα δημοφιλή μέρη της Αθήνας

Το ζήτημα των υπερβολικών τιμών στα κοσμικά σημεία της Αθήνας, όπως το Κολωνάκι, έχει απασχολήσει επανειλημμένα το κοινό και τα μέσα ενημέρωσης. Το περιστατικό με την Μαρία Σολωμού επανέφερε το θέμα, προκαλώντας αντιδράσεις και στα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν ότι παρόμοιες υπερτιμήσεις είναι συνηθισμένες στα πιο ακριβά προάστια της πόλης, με αρκετούς να θεωρούν ότι οι τιμές αυτές αποσκοπούν κυρίως στην τουριστική πελατεία ή σε πελάτες που επιδιώκουν την εμπειρία σε πολυτελή περιβάλλοντα.

Exit mobile version