Νίκος Γκάνος: «Έχασα τα δύο αδέλφια μου στα 14 μου, δεν μπορούσα να το χωνέψω»

Νίκος Γκάνος

Νίκος Γκάνος: Η απώλεια των αδελφών του και η ανάγκη για ψυχοθεραπεία

Ο τραγουδιστής Νίκος Γκάνος μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το τραγικό γεγονός που σημάδεψε την εφηβεία του, καθώς και για τις σκέψεις του γύρω από την απιστία και τη συντροφικότητα σε μια σχέση. Αποκάλυψε ότι έχασε τα δύο του αδέλφια όταν ήταν μόλις 14 ετών, γεγονός που τον οδήγησε να στραφεί στην ψυχοθεραπεία για να μπορέσει να διαχειριστεί τη θλίψη του.

Ο χαμός των δύο αδελφών του

Ο Νίκος Γκάνος εξομολογήθηκε πως η απώλεια των αδελφών του σε τόσο νεαρή ηλικία ήταν ένα συγκλονιστικό γεγονός για τον ίδιο, κάτι που δυσκολεύτηκε να κατανοήσει και να αποδεχτεί. «Όταν έχασα τα δύο μου αδέλφια, σε νεαρή ηλικία, ήταν πολύ δύσκολο! Δεν μπορείς να το χωνέψεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις, δεν έχεις την ωριμότητα να καταλάβεις τι γίνεται», ανέφερε με συναισθηματική φόρτιση. Όπως εξήγησε, το σοκ για ένα παιδί στην ηλικία των 14 ετών είναι τεράστιο και ο ίδιος συνεχίζει να παρακολουθεί συνεδρίες ψυχοθεραπείας, κάτι που θεωρεί πολύ βοηθητικό. Ο ίδιος εκφράζει την πεποίθησή του ότι «αν κάναμε όλοι μας έστω και λίγο ψυχοθεραπεία στη ζωή μας, θα ήμασταν καλύτεροι άνθρωποι!».

Η αξία της ψυχοθεραπείας

Μέσα από την ψυχοθεραπεία, ο τραγουδιστής μπόρεσε να βρει στήριξη και να εξερευνήσει τα συναισθήματά του. Εξακολουθεί να πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ωφεληθούν από μια τέτοια διαδικασία, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούν καλύτερα δύσκολα συναισθήματα και καταστάσεις.

Ειλικρινής για την απιστία στις σχέσεις του

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γκάνος παραδέχθηκε πως έχει υπάρξει άπιστος σε σχέση, κάτι που όμως μετάνιωσε. Όπως εξήγησε, «Φυσικά και έχω απιστήσει. Το μετάνιωσα, αλλά για να φτάσεις στο σημείο να απιστήσεις, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά». Μέσα από την εμπειρία του αυτή, ο τραγουδιστής αναγνωρίζει ότι η απιστία αποτελεί ένδειξη προβλημάτων σε μια σχέση, και πλέον προσπαθεί να κατανοεί τα σημάδια νωρίτερα για να αποφεύγει παρόμοια λάθη.

Η σημασία της φιλίας και της συντροφικότητας

Ο Γκάνος αναφέρθηκε επίσης στο ρόλο της φιλίας σε μια σχέση, πέρα από την αρχική έλξη και τον ρομαντισμό. «Το σεξ νομίζω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια σχέση, αλλά έπειτα από κάποιο καιρό δεν νομίζω ότι παίζει τον ίδιο ρόλο», δήλωσε, υπογραμμίζοντας την εξέλιξη που περνούν οι σχέσεις με την πάροδο του χρόνου. Για εκείνον, η ουσιαστική συνύπαρξη, το να μπορείς να περνάς όμορφα με τον σύντροφό σου και να νιώθεις πως είσαι φίλος μαζί του, είναι το κλειδί για μια διαρκή και υγιή σχέση. «Πρέπει να μπορείς να είσαι φίλος με τη σχέση σου, να κάνεις παρέα, να περνάς καλά και να μην βαριέσαι», ανέφερε, δείχνοντας έτσι την αξία που αποδίδει στην ουσιαστική συντροφικότητα και τη φιλία.

Δείτε το video:






Exit mobile version