Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο γκέι δεν μπορεί να είναι κανονικός – Έχει γίνει gay pride η Αθήνα, τα θεωρώ αισχρά αυτά»

Νίκος Αποστολόπουλος

Ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Buongiorno» και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τις απόψεις του, αναφερόμενος σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Συζητώντας για την προσωπική του ζωή, την πολιτική, και την παιδική του ηλικία, μίλησε επίσης για θέματα όπως οι γάμοι ομοφυλόφιλων και η παρένθετη μητρότητα, δηλώνοντας την αντίθεσή του στις σύγχρονες τάσεις.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

«Η σύζυγός μου ήταν η πιο ιδανική γυναίκα στον κόσμο. Ήταν όμορφη, λεπτή, είχε υπέροχη μέση, ντυνόταν φανταστικά και ήταν Γαλλίδα. Διηύθυνε το brand Τιερί Μιγκλέρ. Τότε ήμουν φίλος με τον Γκοτιέ και περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί. Ζούσα σε έναν κόσμο γεμάτο μόδα και δημιουργία», ανέφερε.

Στη συνέχεια, τόνισε την αντίθεσή του προς τους γάμους ομοφυλόφιλων, εξηγώντας: «Δεν πιστεύω ότι ο γάμος, είτε με άνδρα είτε με γυναίκα, είναι απαραίτητος. Είμαι πλήρως αντίθετος σε όσα κάνουν σήμερα οι ομοφυλόφιλοι, γι’ αυτό και πολλές φορές τρολάρω λέγοντας ότι θα ξαναπαντρευτώ. Όλα αυτά, όπως και η παρένθετη μητρότητα, μου φαίνονται απαράδεκτα. Δεν κατηγοριοποιώ κανέναν, και αν θέλουν να παντρευτούν, ας το κάνουν, αλλά δεν υπάρχει συνέχεια σε αυτό».

Η άποψή του για την κανονικότητα των ομοφυλόφιλων

Συνεχίζοντας, υποστήριξε ότι η προσπάθεια των ομοφυλόφιλων να ενταχθούν στην κοινωνία ως «κανονικοί» δεν είναι εφικτή: «Αυτή η ιδέα ότι οι γκέι πρέπει να απελευθερωθούν και να γίνουν μέρος της κανονικής κοινωνίας είναι αδύνατη. Οι γκέι δεν μπορούν να είναι κανονικοί, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Προσπαθούν να ενταχθούν, αλλά αυτό δεν γίνεται», σημείωσε.

Ο Αποστολόπουλος εξήγησε ότι οι ομοφυλόφιλοι στο παρελθόν ζούσαν με μυστικότητα, αναφέροντας ότι πολλές σπουδαίες προσωπικότητες ήταν ομοφυλόφιλοι. Ωστόσο, εξέφρασε την άποψη ότι δυο άντρες δεν μπορούν να μεγαλώσουν ένα παιδί και αμφισβήτησε την ύπαρξη ομοφυλόφιλων στην αρχαιότητα.

Η επιβολή μέσω των μέσων ενημέρωσης

Ένα από τα βασικά του επιχειρήματα ήταν η επίδραση των μέσων μαζικής ενημέρωσης. «Προσπαθούν να μας επιβάλουν τον τρόπο ζωής τους μέσω των καναλιών», δήλωσε. Υποστήριξε ότι αυτό έχει οδηγήσει στην προβολή ενός προτύπου για τα παιδιά, ενώ αναφέρθηκε στο πώς παρουσιάζονται οι γκέι, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Athens Gay Pride.

«Η Αθήνα έχει γίνει gay pride. Δεν με ενοχλεί αν κάποιος συμπεριφέρεται όπως θέλει, αρκεί να μην με επηρεάζει. Αλλά έχω δικαίωμα να κρίνω ό,τι βλέπω και να εκφράσω τη γνώμη μου», είπε, τονίζοντας ότι δεν προσπαθεί να επιβάλλει τις απόψεις του σε άλλους.

Η κριτική του στην παρένθετη μητρότητα

Ο Αποστολόπουλος εξέφρασε επίσης την αντίθεσή του στην παρένθετη μητρότητα, όχι μόνο για τους ομοφυλόφιλους, αλλά και για τα ετερόφυλα ζευγάρια: «Υπάρχουν τόσα παιδιά που χρειάζονται υιοθεσία, γιατί να καταφεύγουν σε άλλες μεθόδους για να αποκτήσουν παιδιά; Δεν καταλαβαίνω γιατί το DNA τους είναι τόσο σημαντικό», πρόσθεσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ούτε για τα ετερόφυλα ζευγάρια είναι υπέρ της παρένθετης μητέρας.

Δείτε τη συνέντευξη του σχεδιαστή μόδας:






Exit mobile version