Νέα Τραγωδία: Τη βρήκε νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της ο πατέρας της

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ρέθυμνο, όπου μια 37χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον ίδιο της τον πατέρα στο σπίτι της. Η είδηση σόκαρε την τοπική κοινωνία, καθώς ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ως αιφνίδιος, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για παθολογικά αίτια.

Σε σοκ ο πατέρας που αντίκρυσε την κόρη του νεκρή

Το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακή, κατά τις 12:30 το μεσημέρι στον δήμο Αγίου Βασιλείου, όταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας την βρήκε αναίσθητη στο πάτωμα του σπιτιού της. Ο άνδρας, συγκλονισμένος από το θέαμα, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως, όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, ήταν ήδη αργά για να σωθεί η γυναίκα.

Τα αίτια του θανάτου

Οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τον θάνατο της γυναίκας με κάποια προϋπάρχουσα ιατρική κατάσταση. Αυτό ενισχύει την υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου, η οποία προκαλεί απορία και ανησυχία στην τοπική κοινότητα.

Η αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης

Για να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, η ιατροδικαστική εξέταση είναι απαραίτητη και αναμένεται να διεξαχθεί σύντομα. Η εξέταση αυτή θα δώσει απαντήσεις σχετικά με το αν υπήρξε κάποιο αδιόρατο πρόβλημα υγείας που οδήγησε στον ξαφνικό χαμό της γυναίκας.

Η είδηση του θανάτου της γυναίκας έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην περιοχή, με την οικογένειά της και τους οικείους της να περιμένουν εναγωνίως να μάθουν τι ακριβώς συνέβη.

Exit mobile version