Ναταλία Γερμανού: «Η αισθητική είναι κάτι πάρα πολύ υποκειμενικό – Όποιος με βλέπει και ξερνάει, αλλάζει κανάλι»

Ναταλία Γερμανού
Η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, τοποθετήθηκε σχετικά με το κύμα αρνητικών σχολίων που δέχθηκε η Ματούλα Ζαμάνη, εξαιτίας της κίνησής της να βγάλει την μπλούζα και να την πετάξει στο κοινό κατά τη διάρκεια συναυλίας της.
Η παρουσιάστρια στάθηκε, για ακόμη μια φορά, στο πλευρό της τραγουδίστριας, τονίζοντας πως αυτή η κίνηση είναι κάτι που η Ζαμάνη κάνει συχνά στις εμφανίσεις της, και δεν πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο.

Η στήριξη της Ναταλίας Γερμανού

Από την πρώτη στιγμή, η Γερμανού υπερασπίστηκε τη Ματούλα Ζαμάνη, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι κάτι καινούργιο για εκείνη να βγάζει την μπλούζα της στη σκηνή. «Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία», σχολίασε η παρουσιάστρια, με το πάνελ της εκπομπής να απαντά πως το θέμα προέκυψε “ελλείψει θεμάτων”, άποψη με την οποία συμφώνησε και η ίδια.

Η άποψη της Γερμανού για την ελευθερία επιλογής

Σε συνέχεια της συζήτησης, η Γερμανού επεσήμανε πως είναι σημαντικό να διαχωρίζουμε τις υποχρεώσεις από την ελευθερία επιλογής: «Άλλο να λέμε ότι είναι νόμος και πρέπει υποχρεωτικά να είμαστε από κάποια κιλά και πάνω και όλοι να γδυνόμαστε, και άλλο να είμαστε “κουλ” και να κάνει ο καθένας αυτό που θέλει και σε όποιον αρέσει». Με αυτή την τοποθέτηση, η παρουσιάστρια θέλησε να τονίσει πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί, χωρίς να επιβάλλεται στους άλλους.

Το κοινό στηρίζει τη Ζαμάνη

Συνεχίζοντας, η Ναταλία Γερμανού σημείωσε πως η Ματούλα Ζαμάνη δεν υποχρεώνει κανέναν να συμφωνεί ή να του αρέσει η κίνησή της. Ωστόσο, τόνισε πως «ο κόσμος όμως που είναι εκεί, γουστάρει να είναι εκεί. Του αρέσει αυτό που βλέπει». Με αυτόν τον τρόπο, υπογράμμισε τη σημασία του σεβασμού απέναντι στην επιλογή του κοινού που στηρίζει την τραγουδίστρια και απολαμβάνει τις συναυλίες της.

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε ότι «η ζωή δεν είναι οι κοιλιακοί, ούτε το να είσαι υπέρβαρος. Η ζωή είναι ό,τι μας κάνει να νιώθουμε υγιείς, ασφαλείς και χαρούμενοι. Και η αισθητική είναι κάτι πάρα πολύ υποκειμενικό. Αυτή τη στιγμή που εγώ υπάρχω ως τηλεπερουσιάστρια, μπορεί να προσβάλλω την αισθητική μεγάλου μέρους των τηλεθεατών, όπως μπορεί και να αρέσω σε κάποιο εξίσου μεγάλο μέρος. Για αυτό υπάρχει και το τηλεκοντρόλ. Όποιος με βλέπει και ξερνάει, αλλάζει κανάλι».
Exit mobile version