Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Συγκινημένη για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου – «Είναι αλήθεια…»

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, γνωστός παρουσιαστής, παντρεύτηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου σε μια λιτή τελετή στο Δημαρχείο Αθηνών, επιλέγοντας να κρατήσει αυτό το προσωπικό γεγονός μακριά από τη δημοσιότητα, όπως συνηθίζει να κάνει με την προσωπική του ζωή. Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, σε μια σεμνή και ιδιαίτερη στιγμή για τον παρουσιαστή και την οικογένειά του.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, δεν παρέλειψαν να στείλουν τις θερμές ευχές τους στους νεόνυμφους, κάνοντας παράλληλα συγκινητικά σχόλια για τη σημαντική αυτή στιγμή στη ζωή του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Συγκίνηση στον «αέρα» της εκπομπής για τον γάμο

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όταν αναφέρθηκε στον γάμο του συναδέλφου της. Ξεκίνησε την εκπομπή με ευχές και περιέγραψε την τελετή, επιβεβαιώνοντας την είδηση που δεν είχε γίνει γνωστή νωρίτερα από τον ίδιο τον Σεργουλόπουλο. «Να ξεκινήσουμε με μία πάρα πολύ ωραία είδηση», είπε, «την ακούσαμε αλλού σήμερα, γιατί ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο “Πρωίαν σε είδον” δεν είπε τίποτα. Είναι αλήθεια, λοιπόν, ο Φώτης παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο της Αθήνας».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Η σημαντική στιγμή για την οικογένεια και το μήνυμα της ισότητας

Η Ζαμπέτογλου επεσήμανε ότι ο γάμος αυτός είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς έγινε για το παιδί που μεγαλώνουν μαζί, τον μικρό Γιωργάκη, και ότι πρόκειται για μια πολύ σπουδαία στιγμή στην προσωπική ζωή του παρουσιαστή. «Έγινε αυτός ο γάμος, ήταν ένα ζητούμενο και έγινε πραγματικά για αυτό το υπέροχο πλάσμα που μεγαλώνουν, τον Γιωργάκη», δήλωσε, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στους αγώνες για τα ίσα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ελλάδα.

Η συνεισφορά του Σεργουλόπουλου στα ίσα δικαιώματα

Επιπλέον, η Ζαμπέτογλου δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει τη μεγάλη προσφορά του Φώτη στους αγώνες για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, λέγοντας: «Ο Φώτης πραγματικά πρωτοστάτησε στους αγώνες για τα ίσα δικαιώματα των ανθρώπων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και με προσωπικό κόστος βεβαίως». Η αναφορά αυτή επιβεβαίωσε την ευαισθητοποίηση του παρουσιαστή σε κοινωνικά ζητήματα, καθώς και το προσωπικό τίμημα που έχει πληρώσει για τις θέσεις του.

Ο δρόμος προς την αναγνώριση των ίσων δικαιωμάτων

Η Νάνσυ τόνισε ότι ο γάμος αυτός δεν ήταν απλώς μια προσωπική στιγμή για τον Σεργουλόπουλο και την οικογένειά του, αλλά επίσης ένας συμβολικός σταθμός στην πορεία της διεκδίκησης των ίσων δικαιωμάτων. «Τώρα τα πράγματα μπήκαν σε μία σωστή σειρά, στο σωστό δρόμο. Τα δικαιώματα και αυτής της οικογένειας είναι ίσα με έναν τρόπο, επιδέχονται βελτίωσης», σχολίασε, δείχνοντας την αισιοδοξία της για το μέλλον των ίσων δικαιωμάτων στη χώρα.

Exit mobile version