Μυθικές ατάκες στον «Εκατομμυριούχο» από παίκτη με γραφείο τελετών: «Έχω έρθει με το υπηρεσιακό να είμαι έτοιμος» (video)

γραφείο τελετών

Μυθική ατάκα στον «Εκατομμυριούχο» από παίκτη με γραφείο τελετών

Το βράδυ της Τετάρτης (23/10), ένα απρόσμενα αστείο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», όταν ο Δημήτρης, ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, πήρε τη θέση του ως παίκτης. Ο διάσημος παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γρηγόρης Αρναούτογλου, δεν έχασε την ευκαιρία να τον πειράξει, προσφέροντας άφθονο γέλιο στους θεατές.

Πειράγματα με χιούμορ και ατάκες που έγραψαν ιστορία

Από τη στιγμή που ο Δημήτρης εμφανίστηκε στο πλατό, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν σταμάτησε να του προτείνει διάφορα ονόματα για την επιχείρησή του, βάζοντας μια κωμική νότα στην ατμόσφαιρα. Παρόλο που η θεματολογία της εργασίας του Δημήτρη δεν ενδείκνυται για αστεία, ο ίδιος αντέδρασε με εξαιρετικό χιούμορ, μετατρέποντας την όλη κατάσταση σε μια διασκεδαστική εμπειρία για το κοινό.

Στον διάλογο που ακολούθησε, ο παρουσιαστής, προσπαθώντας να διατηρήσει την ελαφρότητα, σχολίασε το επίσημο ντύσιμό του: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πει ακόμα, αλλά αυτό το μαύρο σακάκι με το άσπρο πουκάμισο με έχει αγχώσει», είπε, δημιουργώντας ακόμα μια στιγμή γέλιου.

Η απάντηση που «έγραψε»

Ο Δημήτρης, γεμάτος αυτοπεποίθηση, απάντησε αμέσως και με χιούμορ: «Είναι της δουλειάς», προσθέτοντας έτσι μια ιδιαίτερη πινελιά στον διάλογο. Η ατάκα αυτή ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο παίκτης δεν έμεινε εκεί, προτείνοντας αστειευόμενος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου να τον πάει μια βόλτα με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο, κάτι που σίγουρα δεν περίμενε κανείς.

«Έχω έρθει με το υπηρεσιακό, να είμαι έτοιμος»

Με μια από τις πιο χαρακτηριστικές φράσεις της βραδιάς, ο Δημήτρης είπε: «Έχω έρθει με το υπηρεσιακό, να είμαι έτοιμος. Τριθέσιο. Ξέρεις κάτι; Να σε πάω βόλτα. Άλλοι πληρώνουν να μπούνε εκεί μέσα. Θα σε πάω δωρεάν. Συνοδηγός!». Η ατάκα αυτή προκάλεσε ένα κύμα γέλιου τόσο στο κοινό όσο και στον παρουσιαστή, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατηθεί από το αστείο.

Το αποχαιρετιστήριο «καλό ταξίδι»

Η σκηνή ολοκληρώθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ευχαριστεί τον Δημήτρη για την παρουσία του και να του εύχεται «καλό ταξίδι», κλείνοντας με γέλιο και σχολιάζοντας ότι «θα τον θυμούνται για πάντα». Ο διάλογος αυτός θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη όσων παρακολούθησαν το επεισόδιο, αφού αποτύπωσε με τον καλύτερο τρόπο πώς ακόμα και τα πιο σοβαρά θέματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με χιούμορ και θετική διάθεση.

Exit mobile version