Έχω μπει στη φορμόλη: Η Ναταλία Γερμανού εξηγεί πως διατηρείται νέα παρά τα 56 της χρόνια και μοιάζει 35αρα

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει πώς παραμένει νέα παρά τα 56 της χρόνια

Η γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», Ναταλία Γερμανού, βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κέντρου αισθητικής που άνοιξε ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του. Κατά την παρουσία της εκεί, η Ναταλία μίλησε στους δημοσιογράφους και αποκάλυψε με χιούμορ το μυστικό της για να διατηρεί τη νεανική της εμφάνιση, παρά τα 56 της χρόνια.

«Έχω μπει στη φορμόλη για να διατηρούμαι», ανέφερε με χαμόγελο η παρουσιάστρια, υπονοώντας ότι αστειεύεται για το πώς καταφέρνει να παραμένει τόσο νέα. Παρόλο που αναγνώρισε τη σημασία του DNA, αποκάλυψε ότι η υγιεινή της ζωή παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο. «Προσπαθώ να γυμνάζομαι, να τρώω καλά, να κοιμάμαι πολύ, πίνω πολύ νερό, τρώω άγρια μύρτιλα, βατόμουρα, άγριες ρίζες και παντζάρια», δήλωσε η ίδια, περιγράφοντας τις συνήθειες που τη βοηθούν να διατηρεί την ενέργεια και τη ζωντάνια της.






Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Ναταλίας Γερμανού

Η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στην εμφάνιση και το μυστικό της νεότητας. Η παρουσιάστρια μίλησε και για τις επαγγελματικές της φιλοδοξίες και τα σχέδια για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σύμφωνα με την ίδια, οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και το ενδιαφέρον της παραμένει εστιασμένο στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται.

«Έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν και όπως πάντα προτεραιότητα είναι το κανάλι που βρίσκομαι, με το οποίο με δένει ένα συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν, θα με δένει και την επόμενη χρονιά», δήλωσε η Ναταλία. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία της να αναλάβει νέα πρότζεκτ, αν και τόνισε ότι το κανάλι δείχνει προτίμηση στην επιτυχημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Καλύτερα δε γίνεται».

Η επιθυμία για μια βραδινή εκπομπή

Η Ναταλία αποκάλυψε επίσης ότι θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στη βραδινή ζώνη, καθώς της έχει λείψει αφάνταστα. «Μου έχει λείψει αφάνταστα πολύ το βραδινό», παραδέχτηκε με ειλικρίνεια, ενώ αναφέρθηκε με αγάπη στην εκπομπή «Chart Show», την οποία θεωρεί πλέον έναν ολοκληρωμένο κύκλο.

«Το Chart Show είναι μια εκπομπή που τη λάτρεψα και την αγάπησε ο κόσμος, αλλά για μένα έχει κλείσει σαν κύκλος. Αν είναι να κάνω κάτι βραδινό, θα ήθελα να είναι κάτι καινούριο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια, υπογραμμίζοντας ότι αν επιστρέψει στη βραδινή ζώνη, θα επιθυμούσε να δοκιμάσει κάτι φρέσκο και καινοτόμο.

Νέα πρότζεκτ στον ορίζοντα

Η Ναταλία Γερμανού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες συνεργασίες, τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή πρότζεκτ. Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες, ανέφερε ότι υπάρχουν συζητήσεις για ένα συγκεκριμένο φορμάτ από το εξωτερικό, αλλά τόνισε πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσει συγκεκριμένα.

Exit mobile version