«Μόνο να ξυπνήσει, να μιλήσει»: Συγκινεί η μητέρα της 14χρονης που τραυματίστηκε από πτώση σοβά

σοβά

Η ιστορία της 14χρονης από την Κρήτη συγκλονίζει το πανελλήνιο. Το νεαρό κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά όταν, σε ατύχημα στους Αγίους Αναργύρους, έπεσε σοβάς από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου και την χτύπησε στο κεφάλι. Η μητέρα της, σε απόγνωση, εκφράζει την αγωνία της για την ανάρρωση του παιδιού της, καθώς αυτό παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Χειρουργική επέμβαση και αισιοδοξία από τους γιατρούς

Το κορίτσι υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό οίδημα και εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega, η επέμβαση εξελίχθηκε με επιτυχία, και οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας της. Η κατάστασή της παραμένει σταθερή, ενώ η ιατρική ομάδα παρακολουθεί στενά την πρόοδό της.

Απροσδόκητο ατύχημα σε στάση λεωφορείου

Το περιστατικό συνέβη σε μια στάση λεωφορείου όπου βρισκόταν η 14χρονη με τη μητέρα της, περιμένοντας να επιβιβαστούν σε λεωφορείο με προορισμό το γιατρό. Λίγο νωρίτερα, η κοπέλα είχε τραυματιστεί στο χέρι της κατά τη διάρκεια δραστηριότητας στο σχολείο, γεγονός που τις είχε οδηγήσει να ζητήσουν ιατρική φροντίδα.

Ενώ περίμεναν στη στάση, ένας σοβάς αποκολλήθηκε ξαφνικά από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου και έπεσε στο κεφάλι του κοριτσιού. Το γεγονός αυτό άφησε την 14χρονη αιμόφυρτη στο έδαφος, σκορπώντας πανικό στη μητέρα της, που σοκαρισμένη ζητούσε βοήθεια από τους περαστικούς.

Η αγωνία της μητέρας: «Μόνο να ξυπνήσει, να μιλήσει»

Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα της 14χρονης περιγράφει την απόγνωσή της για την κατάσταση του παιδιού της. «Η κατάστασή της είναι σταθερή. Έχει αρχίσει να συνέρχεται. Εγώ ψυχολογικά είμαι χάλια. Μόνο να ξυπνήσει, να μιλήσει, να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον», δηλώνει συγκινημένη, εκφράζοντας την ελπίδα να δει την κόρη της να ανακτά τη συνείδηση και να επικοινωνεί ξανά.











Στο πλευρό της οικογένειας η τοπική κοινωνία

Η κοινωνία της Κρήτης αλλά και ο ευρύτερος κύκλος γνωστών και φίλων της οικογένειας εκφράζουν τη συμπαράστασή τους, ενώ έχουν ήδη δημιουργηθεί πρωτοβουλίες για τη στήριξή τους. Μέσα από τις εκδηλώσεις συμπαράστασης, η οικογένεια αντλεί κουράγιο για να σταθεί στο πλευρό του παιδιού της, με την ελπίδα πως η 14χρονη θα ξεπεράσει τον τραυματισμό της και θα επιστρέψει υγιής κοντά τους.

Exit mobile version