Μητέρα κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε το παιδί της σε νηπιαγωγείο

νηπιαγωγείο

Μητέρα καταγγέλλει ξυλοδαρμό του παιδιού της σε νηπιαγωγείο στην Εύβοια

Μια σοβαρή υπόθεση κακοποίησης ανηλίκου σε νηπιαγωγείο έρχεται στο φως, μετά από καταγγελία μητέρας στην Εύβοια. Σύμφωνα με την καταγγελία, το 4χρονο παιδί της έπεσε θύμα επαναλαμβανόμενων επιθέσεων από δύο συμμαθητές του, κάτι που έχει προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια των παιδιών στο συγκεκριμένο σχολείο.

Καταγγελία για συνεχείς επιθέσεις

Η μητέρα του τετράχρονου δήλωσε ότι το παιδί της έχει πέσει αρκετές φορές θύμα κακοποίησης στο νηπιαγωγείο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δύο μαθητές, που είναι αδέρφια, έχουν επιτεθεί επανειλημμένα στο παιδί της, προκαλώντας του τραυματισμούς στο πρόσωπο. Η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία στο τοπικό μέσο ενημέρωσης evima.gr, ενώ παρουσίασε και φωτογραφίες από τους τραυματισμούς του παιδιού.

Απουσία της δασκάλας τη στιγμή των επιθέσεων

Η μητέρα υποστήριξε πως η δασκάλα δεν ήταν παρούσα όταν το παιδί δέχτηκε τις επιθέσεις. Όπως ανέφερε, σε όλες τις περιπτώσεις που συνέβησαν τα περιστατικά, η δασκάλα βρισκόταν είτε στην τουαλέτα είτε στο γραφείο. «Δεν θα το ανεχθώ άλλο» τόνισε, εκφράζοντας την απόγνωσή της για την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο.

Η απόφαση της μητέρας

Η κατάσταση φαίνεται να έχει φτάσει σε οριακό σημείο, καθώς η μητέρα αποφάσισε πως δεν πρόκειται να ξαναστείλει το παιδί της στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο. Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από μία ακόμα επίθεση που δέχτηκε το παιδί της, πριν από περίπου δέκα ημέρες, όταν το αγοράκι χτυπήθηκε ξανά από τους ίδιους μαθητές.

Η υπόθεση αυτή έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και αναμένονται περαιτέρω ενέργειες από τις αρμόδιες αρχές για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον.

Exit mobile version