Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που μας συμβαίνει είναι να μην ξέρουμε τι να κάνουμε το ψωμί που έχει ξεμείνει 2-3 μέρες στο σπίτι.
Η πιο συχνή χρήση του μπαγιάτικου ψωμιού είναι να φτιάξεις μπιφτέκια ή κεφτεδάκια. Αν τώρα δε θες να το χρησιμοποιήσεις έτσι υπάρχουν κι άλλοι έξυπνοι τρόποι.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αλλού το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από συνταγές με κιμά.
Μια πολύ καλή λύση που δεν σκέφτονται πολλοί είναι να φτιάξεις κρουτόν.
Τι χρειάζεται να κάνετε:
Κόβετε το ψωμί σε φέτες και μετά σε μικρά τετραγωνάκια. Απλώνετε τα κομμάτια σε ένα ταψί, ραντίζοντάς τα με λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι και τα ψήνετε.