Μεγάλη ευλογία για την Φιλαρέτη Κομνηνού: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η εγγονή της, το αποκάλυψε ο γιος της

Φιλαρέτη Κομνηνού

Η αγαπημένη ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού πρόκειται να ζήσει μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής της, καθώς η οικογένειά της μεγαλώνει. Ο γιος της, Γιώργος Παπαγεωργίου, με ενθουσιασμό ανακοίνωσε πρόσφατα το όνομα που θα πάρει η νέα εγγονή της. Πρόκειται για μια σημαντική αποκάλυψη που προκάλεσε συγκίνηση τόσο στην ίδια όσο και στο ευρύτερο κοινό.

Η ανακοίνωση του ονόματος της εγγονής

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιώργος Παπαγεωργίου δεν δίστασε να μοιραστεί με το κοινό το όνομα που έχουν επιλέξει για την κόρη του. Με συγκίνηση και χαρά, ανέφερε πως η μικρή θα πάρει ένα ιδιαίτερο όνομα που ενέχει και συναισθηματική αξία για την οικογένεια. Η είδηση αυτή ενθουσίασε τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, που νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη για την επερχόμενη γενιά της οικογένειας.

Η κόρη της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου, Έτοιμη να αποκτήσει το δικό της σπάνιο όνομα

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, έχει ενταθεί στη δημόσια σφαίρα με τις τελευταίες του επαγγελματικές επιτυχίες και την προσωπική του χαρά από τη γέννηση της κόρης του. Μέσα από συνέντευξή του στην εφημερίδα Reallife, αποκάλυψε πτυχές της νέας καθημερινότητας με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, καθώς και τα σχέδιά τους για το όνομα που θα δώσουν στη μικρή τους. Παράλληλα, ο Γιώργος περιγράφει πώς η πατρότητα επηρέασε τη ζωή του και μοιράζεται τις σκέψεις του γύρω από την ανατροφή της κόρης του.

Ο ερχομός της κόρης και η νέα καθημερινότητα

Ο ερχομός της κόρης τους ήταν ένα γεγονός που ανέτρεψε τη ρουτίνα του ζευγαριού, κάτι που ο Παπαγεωργίου καλωσόρισε με ενθουσιασμό. «Μοιραία συμβαίνει αυτό. Αλίμονο αν θεωρούσαμε πως η έλευση της μικρής δεν θα έφερνε νέα δεδομένα, αλλά για μένα είναι ευπρόσδεκτο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως επισημαίνει, του αρέσει η ζωή του τώρα, με τις όποιες προκλήσεις της – τα ξενύχτια, την προσπάθεια να κατανοήσει τα κλάματα της μικρής, αλλά και το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει.

Ο Γιώργος μιλά με συγκίνηση για τον ρόλο του ως πατέρας και πώς αυτός του δίνει μια νέα προοπτική στη ζωή. Η παρουσία της κόρης του τον κάνει να αναλογίζεται τον κύκλο της ζωής και τις νέες υποχρεώσεις που αναλαμβάνει: «Αισθάνεσαι ότι μπροστά σου βλέπεις τον εαυτό σου όταν ήσουν μικρός… με πιάνει μια συγκίνηση όταν συνειδητοποιώ ότι μου ανατεθεί ο ρόλος του προστάτη μιας οικογένειας ή του πατέρα μιας κόρης που αύριο θα ακούω από τα χείλη της τη λέξη “μπαμπά”».

Διπλό όνομα με συμβολική σημασία

Όσον αφορά το όνομα της κόρης τους, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να της δώσει δύο ονόματα: Έλλη και Φιλαρέτη. Το πρώτο όνομα, Έλλη, επιλέχθηκε απλώς γιατί τους αρέσει ιδιαίτερα. Το δεύτερο, Φιλαρέτη, έχει συμβολική σημασία, καθώς προέρχεται από τη μητέρα του Γιώργου, αποδίδοντας έτσι τιμή στην οικογενειακή παράδοση. Ωστόσο, ο Παπαγεωργίου φαίνεται ανοιχτός στο μέλλον των επιλογών της κόρης του, δηλώνοντας: «Αν μεγαλώνοντας αποφασίσει να ακολουθήσει το δεύτερο όνομα, στο χέρι της είναι, ας κάνει ότι θέλει».

Ετοιμασίες για τη Βάπτιση

Παρότι ακόμα δεν έχουν μπει στη διαδικασία προετοιμασίας της βάπτισης ούτε έχουν καθορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία, το ζευγάρι ανυπομονεί για τη στιγμή που θα ονομάσουν επίσημα την κόρη τους. Ο Γιώργος εξήγησε πως δεν βιάζονται να κλείσουν ημερομηνία, καθώς θέλουν να οργανώσουν τη βάπτιση όταν νιώσουν έτοιμοι και βρουν τον κατάλληλο χρόνο.

Και οι Νονοί;

Η διαδικασία επιλογής των νονών έχει ήδη ξεκινήσει, και το ζευγάρι έχει επιλέξει δύο φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο για αυτόν τον σημαντικό ρόλο στη ζωή της μικρής. Όπως αναφέρει ο Παπαγεωργίου, οι νονοί είναι συνάδελφοι και στενοί φίλοι τους, ωστόσο δεν έχουν ακόμα αποκαλύψει τα ονόματά τους στο κοινό, καθώς θεωρούν ότι είναι νωρίς για κάτι τέτοιο.

Η συνέντευξη του Γιώργου Παπαγεωργίου προσφέρει μια τρυφερή ματιά στην προσωπική του ζωή και στην αγάπη που τρέφει για την οικογένειά του. Παράλληλα, αφήνει να φανεί και η ευτυχία που βιώνει στο νέο του ρόλο, τόσο ως πατέρας όσο και ως σύζυγος.

Γ. Παπαγεωργίου: «Η μικρή είναι έξι μηνών και είμαι στη φάση που δεν μπορώ να αντισταθώ… δαγκώνω»

Θυμηθείτε τη συνέντευξη πριν λίγο καιρό του Γιώργου Παπαγεωργίου:






Exit mobile version