Μάθιου Πέρι: Πωλήθηκε το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός έναν χρόνο πριν για 8.5 εκατ. δολάρια

matthew perry

Το σπίτι του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, που τον φιλοξενούσε τα τελευταία χρόνια, πουλήθηκε πρόσφατα για το ποσό των 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ αποτελούσε το καταφύγιό του μέχρι τον ξαφνικό θάνατό του τον Οκτώβριο του 2023. Στην ηλικία των 54 ετών, ο γνωστός πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς «Φιλαράκια» άφησε πίσω του ένα ακίνητο με ιστορία και αναμνήσεις, που αγοράστηκε και ανακαινίστηκε από τον ίδιο μόλις λίγα χρόνια πριν.

Η Αγορά και η Ανακαίνιση του Ακινήτου

Το σπίτι, που βρίσκεται στο Pacific Palisades, μια από τις πλέον πολυτελείς περιοχές του Λος Άντζελες, αγοράστηκε από τον Πέρι το 2020 για 6 εκατομμύρια δολάρια. Σε αυτήν την οικία των τεσσάρων υπνοδωματίων, ο ηθοποιός επένδυσε χρόνο και χρήμα, πραγματοποιώντας εκτενείς ανακαινίσεις για να το προσαρμόσει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Ο χώρος σχεδιάστηκε για να παρέχει άνεση και ηρεμία, κάτι που ο Πέρι φέρεται να εκτιμούσε πολύ.

Η Νέα Ιδιοκτήτρια και ο Σκοπός της Αγοράς

Η νέα ιδιοκτήτρια του ακινήτου είναι η Anita Verma-Lallian, μια επενδύτρια ακινήτων και παραγωγός ταινιών από την Αριζόνα, η οποία αποφάσισε να προσθέσει το συγκεκριμένο ακίνητο στο επενδυτικό της χαρτοφυλάκιο. Εντυπωσιασμένη από την ιδιαίτερη ιστορία του σπιτιού και τη στρατηγική του τοποθεσία, θεώρησε πως αποτελεί μια αξιόλογη επενδυτική κίνηση, ανεξαρτήτως της τραγικής του διάστασης.

Η Έρευνα για τον Θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ο ξαφνικός θάνατος του Πέρι προκάλεσε σοκ και δρομολόγησε μια επταμηνιαία έρευνα από τις αρχές του Λος Άντζελες, με σκοπό να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας. Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ακολουθούσε θεραπεία με κεταμίνη, η οποία χορηγούνταν για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του άγχους του. Παρόλο που η θεραπεία πραγματοποιούνταν υπό ιατρική παρακολούθηση, φαίνεται πως υπήρξαν επιπλέον δόσεις που δεν είχαν επιτηρηθεί, γεγονός που οδήγησε στη μοιραία κατάληξη.

Εμπλοκή Τρίτων στην Υπόθεση

Η έρευνα ανέδειξε εμπλοκή διάφορων ατόμων, συμπεριλαμβανομένων γιατρών και φίλων του Πέρι, που κατηγορήθηκαν για τη συμμετοχή τους στα γεγονότα που συνδέονται με τον θάνατό του. Μερικοί από αυτούς προχώρησαν σε συμφωνία ενοχής, αναγνωρίζοντας το μερίδιο της ευθύνης τους στην υπόθεση. Οι κατηγορίες απέδειξαν την πολυπλοκότητα των περιστάσεων γύρω από την κατάσταση του ηθοποιού, καθώς και τους κινδύνους από τη χρήση ισχυρών ουσιών χωρίς την απαραίτητη παρακολούθηση.

Exit mobile version