Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα – Ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά»

Η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε μια παλιά, άγνωστη ιστορία που αφορά τη σχέση της με τον τραγουδιστή Γιώργο Νταλάρα. Σε μια συνέντευξη στο Happy Day, ανέφερε λεπτομέρειες για τον κρυφό δεσμό που είχαν όταν ήταν ακόμα έφηβη.

Η σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαρία Ιωαννίδου εξομολογήθηκε πως σε νεαρή ηλικία είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα. Αναφερόμενη στις στιγμές εκείνες, είπε: «Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα πιτσιρίκα. Ήμασταν στο θέατρο Ακροπόλ και ήμουν 16-17. Ήμουν ακόμα με τον Σειληνό, αλλά δεν τα πηγαίναμε καλά, οπότε κι ο Βαγγέλης είχε κάτι. Εγώ ερωτεύτηκα πολύ τον Γιώργο Νταλάρα».

Αυτή η σχέση, όπως η ίδια ανέφερε, κρατήθηκε μυστική, καθώς και οι δύο δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί δημόσια. Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε επίσης ότι ο Νταλάρας διατηρούσε παράλληλα σχέση με τη Βέρα Κρούσκα, γεγονός που περιέπλεκε την κατάσταση.

Μυστικοί δεσμοί και δυσκολίες

Όπως περιέγραψε η ηθοποιός, οι δυο τους βλέπονταν κρυφά και φρόντιζαν να μην αποκαλυφθεί η σχέση τους στον ευρύτερο κύκλο. «Δεν θέλαμε να γίνει γνωστό κι ο Γιώργος είχε μία σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Ας το πούμε γιατί είναι πολλά τα χρόνια και βλεπόμασταν κρυφά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στις τρυφερές στιγμές που μοιράστηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, αλλά και στους περιορισμούς που έθετε η πραγματικότητα της εποχής. «Πηγαίναμε βόλτα κρυφά, ερχόταν στο σπίτι μου κρυφά. Ήταν πάρα πολύ τρυφερός», είπε η ηθοποιός.

Το τέλος της σχέσης

Η σχέση τους, ωστόσο, δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Ο Νταλάρας ήταν ήδη σε μια σοβαρή σχέση και αυτό οδήγησε στο τέλος της δικής τους. Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν το τέλος αυτής της σχέσης για την ίδια: «Σταματήσαμε γιατί είχε σχέση κι ήταν σοβαρή. Εμένα, όμως, μού κόστισε. Έκλαψα πολύ για τον Γιώργο».

Exit mobile version