Μαρία Αντωνά μιλά ανοιχτά για τον Γιώργο Λιάγκα: Ήμουν επιφυλακτική στην αρχή και τώρα πολύ χαρούμενη

Η Μαρία Αντωνά, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Σε μια συνέντευξη που επικεντρώθηκε στην προσωπική της ζωή, η Μαρία αποκαλύπτει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της, καθώς και τον ιδιαίτερο τρόπο που επιλέγουν και οι δύο να διατηρούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διακριτικότητα και σεβασμός στη νέα σχέση

Η Μαρία και ο Γιώργος είναι μαζί, αλλά επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους. Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθεί να προστατεύσει τη σχέση του από την έκθεση. Η ίδια εξηγεί πως, όταν ξεκινάς μια σχέση με κάποιον που είναι αναγνωρίσιμος, είναι φυσικό να είσαι επιφυλακτική στην αρχή, προσθέτοντας:

«Όταν μπαίνεις σε μια διαδικασία και γνωρίζεις έναν άνθρωπο, σίγουρα είσαι επιφυλακτική στην αρχή, ειδικά όταν είναι και ένα προβεβλημένο πρόσωπο. Είναι ένα κομμάτι που θέλω να κρατήσω κλειστό για εμένα, γιατί πάνω από όλα σέβομαι τη σχέση αυτή, εμένα αλλά και τον άλλον άνθρωπο».

Προστασία της προσωπικής ζωής

Η Μαρία υπογραμμίζει πως δεν επιθυμεί να “κρύψει” τη σχέση της, αλλά αισθάνεται την ανάγκη να την προστατεύσει. Η απόφασή της αυτή φαίνεται να της έχει προσφέρει χαρά και ηρεμία, καθώς αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν το κρύβω, αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το προστατεύσω. Είμαι πολύ χαρούμενη».

Σκέψεις για οικογένεια

Η Μαρία Αντωνά ανοίγεται επίσης για τα μελλοντικά της σχέδια και τον προσωπικό της στόχο να δημιουργήσει οικογένεια. Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τη συντροφιά της γάτας και του σκύλου της, όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδιά, μοιράζοντας σκέψεις γεμάτες συναισθηματισμό:

«Σίγουρα σαν γυναίκα θέλω να κάνω οικογένεια, είμαι ένα συναισθηματικό παιδί και έχω πολλή αγάπη μέσα μου».

Η στήριξη από τους φίλους

Στη συνέχεια, η Μαρία αναφέρθηκε στη σημαντικότητα των φίλων της, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς που, όπως λέει, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Παρά την αρχική της επιφυλακτικότητα για τη σχέση, παραδέχεται ότι όταν η κατάσταση εξελίχθηκε, μοιράστηκε τα νέα με τους κοντινούς της ανθρώπους:

«Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν συζητούσα για αυτή τη σχέση μου γιατί δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί. Όταν προχωρήσει μια κατάσταση θα το μοιραστώ και με τους φίλους μου και με τους ανθρώπους που έχω πολύ κοντά μου».






Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση με τη Μαρία Αντωνά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με το κοινό μια αποκαλυπτική πληροφορία για το ξεκίνημα της σχέσης του ζευγαριού, λέγοντας:

«Πάντως να ξέρεις ότι ο Κώστας που τα είχε μάθει πρώτος, μας είχε πει ότι σε διεκδίκησε πολύ θερμά το αγόρι», αναφερόμενη στον Γιώργο Λιάγκα.






Exit mobile version