Λιάνα Κανέλλη για Ηλία Κασιδιάρη: «Βγάλτε τον από τον αέρα να μην τον βλέπω»

Λιάνα Κανέλλη

Σάλος έχει προκληθεί από χθες, Τετάρτη 22/10, με την αφιέρωση μαντινάδας στον Ηλία Κασιδιάρη από τους αδελφούς Δρούλια σε νυχτερινή έξοδο. Το γεγονός έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, καθώς ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο με άδεια από τη φυλακή.

Η αμφιλεγόμενη μαντινάδα

Στο νυχτερινό κέντρο «Αγιονέρι», ο Ηλίας Κασιδιάρης έγινε αποδέκτης μιας αναπάντεχης μαντινάδας. Οι αδελφοί Δρούλια τραγούδησαν: «Ηλία αδερφέ μου, λάθος κεφάλι χτύπησες. Ηλία αδερφέ μου, έπρεπε να τις έριχνες στον γεροΠαπαδάκη». Αυτή η φράση αναφερόταν στο επεισόδιο του 2012, όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε στη Λιάνα Κανέλλη κατά τη διάρκεια εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη. Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα ενημέρωσης και στα social media.

Δηλώσεις και συγγνώμη

Μετά την κριτική που προκάλεσε η μαντινάδα, ο Κωνσταντίνος Δούλιας έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, όπου εξέφρασε τη συγγνώμη του στον Γιώργο Παπαδάκη. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο και απάντησε με αιχμηρό τρόπο στους αδελφούς Δρούλια, θέλοντας να καταστήσει σαφές πως τέτοια σχόλια δεν θα έπρεπε να επιτρέπονται.

Η αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη

Η Λιάνα Κανέλλη, την Πέμπτη 24/10, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τη μαντινάδα στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA. «Να σας ευχαριστήσω για την στάση της χθεσινής ημέρας, που προβλήθηκε αυτή η αισχρή μαντινάδα και το σχετικό βίντεο», δήλωσε η πολιτικός.

Συνέχισε λέγοντας: «Αντί να μιλάμε για θέματα υγείας, αναγκαζόμαστε να σχολιάζουμε μια αισχρή μαντινάδα, και ακούω να λέγεται πως αντί ο φασίστας να δέρνει γυναίκες, δέρνει γέρους». Η Κανέλλη ανέφερε ότι δεν μπορεί να μείνει αδιάφορη, και κατέκρινε την επανεμφάνιση τέτοιων φασιστικών μηνυμάτων με τη μορφή αστείων ή τραγουδιών. «Δεν καταλαβαίνουμε ότι το φίδι του φασισμού με αστεία και μαντινάδες εισχωρεί και δηλητηριάζει το αίμα;» πρόσθεσε.

Κλείνοντας τη συζήτηση

Η Λιάνα Κανέλλη κατέληξε με αυστηρή τοποθέτηση, λέγοντας: «12 χρόνια μετά, βγάλτε τον από τον αέρα, να μην τον βλέπω. Αυτός ο κύριος, που μόνο κύριο δεν μπορούμε να τον πούμε, σήμερα μπαινοβγαίνει από τις φυλακές και πηγαίνει στα μπουζούκια, όπου του αφιερώνουν μαντινάδες». Η πολιτικός εξέφρασε την απογοήτευσή της για την αναβίωση τέτοιων φαινομένων, τονίζοντας την ανάγκη για εγρήγορση απέναντι σε τέτοιες ιδέες και πράξεις.

Δείτε το video:

Exit mobile version