Λευτέρης Πανταζής: « Έχασα τη φωνή μου – O γιατρός μου είχε πει ότι θα μιλήσω σε έξι μήνες κι εγώ μίλησα την έβδομη ημέρα – Ήταν θαύμα»

Λευτέρης Πανταζής

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου την 28η Οκτωβρίου, ο Λευτέρης Πανταζής μοιράστηκε τις σκέψεις και τις εμπειρίες του, αποκαλύπτοντας δύσκολες στιγμές που έχει περάσει. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το πώς επηρεάστηκε η υγεία του από ψυχολογική πίεση και την πίστη του που τον βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Περιπέτεια Υγείας και Ψυχολογική Επιβάρυνση

Ο Λευτέρης Πανταζής, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που βίωσε πριν από περίπου δώδεκα χρόνια, όταν λόγω έντονης στενοχώριας έχασε προσωρινά τη φωνή του. Η απόσταση από την κόρη του, που τότε βρισκόταν στην Αμερική, καθώς και άλλες προσωπικές ανησυχίες, τον έφεραν σε μια δύσκολη κατάσταση, όπως ανέφερε ο ίδιος.

«Πέρασα μία περιπέτεια πριν από 12-13 χρόνια, από στενοχώρια. Τότε ήταν η κόρη μου στην Αμερική και γενικά δεν ήμουν καλά και έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό που έχασα τη φωνή μου. Ήταν όπως αυτό που έπαθε ο φίλος μου -και περαστικά του- ο Δημήτρης Σταρόβας.»

Η Δύναμη της Πίστης και το «Θαύμα»

Παρά την ιατρική πρόβλεψη ότι θα επανέλθει πλήρως σε μήνες, ο ίδιος κατάφερε να μιλήσει μόλις την έβδομη ημέρα, κάτι που χαρακτηρίζει ως «θαύμα». Ο τραγουδιστής πιστεύει πως η δύναμη της πίστης του και η στήριξη από την οικογένειά του έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ανάρρωσή του, ενώ αναγνωρίζει ότι η σύνδεσή του με την εκκλησία τον έχει βοηθήσει σε πολλές πτυχές της ζωής του.

«Τότε ο γιατρός μου είχε πει ότι θα μιλήσω σε έξι μήνες και θα τραγουδήσω σε έναν χρόνο κι εγώ μίλησα την έβδομη ημέρα. Ήταν θαύμα. Πιστεύω πολύ στον Θεό και κάνω πολλά πράγματα για τους ανθρώπους της εκκλησίας. Με βοηθάει πολύ η εκκλησία αλλά δεν χρειάζεται να τα λέω αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Η Στήριξη της Οικογένειας και του Κοινού

Στη συνέχεια, μίλησε για τη μεγάλη στήριξη που έλαβε από το κοινό και την οικογένειά του, κάτι που του έδωσε τη δύναμη να συνεχίσει και να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Η αγάπη του κόσμου, η πίστη μου, η οικογένειά μου με βοήθησαν πάρα πολύ και ξαφνικά την έβδομη ημέρα να πω ότι τη σκαπουλάραμε. Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου, γιατί πήρα τον γιατρό μου και μου είπε να περάσω να με δει και το έπαθα μέσα στο ιατρείο του.»

Exit mobile version