Κτηνωδία στον Βόλο: Κατακρεούργησαν αδέσποτο σκύλο σε πυλωτή πολυκατοικίας – Εντοπίστηκε σε λίμνη αίματος (φωτο)

Κτηνωδία στον Βόλο: Αδέσποτος σκύλος βρέθηκε κατακρεουργημένος σε πολυκατοικία – Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι (photo)

Σοκαριστική σκηνή εκτυλίχθηκε στον Βόλο, όπου εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένος αδέσποτος σκύλος στην πυλωτή πολυκατοικίας, μέσα σε λίμνη αίματος. Το περιστατικό αυτό συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, καθώς το άτυχο ζώο βρέθηκε με βαθιές μαχαιριές σε ζωτικά σημεία.

Το σημείο της επίθεσης και η αντίδραση των κατοίκων

Το φρικτό συμβάν συνέβη σε πολυκατοικία της πόλης του Βόλου, απέναντι από πάρκο και μεταξύ του Παγκύπριου Σχολικού Συγκροτήματος και του 5ου Γενικού Λυκείου. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τρομακτική εικόνα του σκύλου, ο οποίος κειτόταν σε λίμνη αίματος, όταν βγήκαν από τα διαμερίσματά τους. Ανήμποροι να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν, οι κάτοικοι εξέφρασαν τη φρίκη τους για το βάναυσο αυτό περιστατικό.

Δυσάρεστα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κακοποίησης ζώων

Δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα συγκλονίζεται από ανάλογα περιστατικά βίας απέναντι σε ζώα. Πρόσφατα, ένα άλλο περιστατικό σημειώθηκε στη Φλώρινα, όπου ένας ηλικιωμένος έχασε τον σκύλο του, αφού τον χτύπησαν με τσεκούρι, κάνοντάς τον να βιώσει ακόμα ένα τραγικό συμβάν μετά από άλλες οικογενειακές απώλειες. Το γεγονός ότι τα περιστατικά κακοποίησης ζώων φαίνεται να αυξάνονται προκαλεί έντονο προβληματισμό και οργή στην κοινωνία.

Αστυνομικές έρευνες και αναζήτηση των υπευθύνων

Παρά την αγριότητα της επίθεσης, οι υπεύθυνοι για την κτηνωδία στον Βόλο παραμένουν άγνωστοι. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν τον δράστη ή τους δράστες, ελπίζοντας ότι τα αποτελέσματα θα αποτρέψουν μελλοντικές βίαιες πράξεις απέναντι σε ζώα.

Exit mobile version