Κωστής Σαββιδάκης: Πίστευα ότι δεν υπάρχει Θεός, όταν έχασα την 11χρονη ανιψιά μου

Κωστής Σαββιδάκης

Ήταν στιγμιαία η αντίδρασή μου, αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ ότι δεν είναι εδώ και με έχει παρατήσει, πρόσθεσε…

Ο Κωστής Σαββιδάκης μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό, αλλά και τις απώλειες της μητέρας του και της 11χρονης ανιψιάς του.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα OnTime κι αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη θρησκεία.

«Δεν μπορώ να πω ότι έδιωξα τον Θεό από τη ζωή μου, αλλά υπήρξαν στιγμές, ειδικά όταν έχασα την 11χρονη ανιψιά μου και τη μητέρα μου, που είπα “δεν υπάρχεις”» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βεβαίως και υπάρχει, αλλά πάνω στην τσαντίλα μας, τη στενοχώρια και τον πόνο μας, θα πούμε κάποια πράγματα. Ήταν στιγμιαία η αντίδρασή μου, αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ ότι δεν είναι εδώ και με έχει παρατήσει. Πιστεύω ότι πάντα είναι εδώ και έχω υψηλή προστασία».

Τέλος, ρωτήθηκε αν κατά τη γνώμη του «έχει χτυπηθεί» στον καλλιτεχνικό χώρο, λόγω της μεγάλης του πίστης.

«Δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου και δεν με αφορά. Με ενδιαφέρει ότι εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου, ξέρω πως ό,τι θέλει ο Θεούλης θα μου το φέρει, είτε το θέλουν οι άλλοι, είτε όχι. Ό,τι “δώρα” μου έχει κάνει, μου τα έχει κάνει εκείνος. Ναι μεν έχω δουλέψει σκληρά στη ζωή μου, αλλά νομίζω ότι αν δεν ήθελε να μου κάνει αυτά τα δώρα, δεν θα μου τα έκανε. Κι ευελπιστώ ότι θα έρθουν κι άλλα δώρα από εκείνον», είπε κλείνοντας.

Το θαύμα που βίωσε ο Κωστής Σαββιδάκης

Κωστής Σαββιδάκης: Ο παππάς στις Άγριες Μέλισσες, το θαύμα που έχει βιώσει και οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο παρέα με τον …κορωνοϊό.
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Κωστής Σαββιδάκης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και τις δυσκολίες που έχει βιώσει.

«Πιστεύω στον Θεό από μωρό παιδί. Ο παππάς που υποδύομαι στις ‘Άγριες Μέλισσες’ είναι ένας παππάς που ο καθένας θα ήθελε να έχει στην ενορία του. Ο ‘Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό’ είναι μια πάρα πολύ ωραία δουλειά. Επιτέλους βλέπουμε κάτι με την θρησκεία μας, συνήθως το αποφεύγαμε», λέει για τη νέα αγαπημένη σειρά του MEGA.

Κωστής Σαββιδάκης: Ο ίδιος μιλάει για το θαύμα που έχει βιώσει.

«Στους Αγ. Ισιδώρους βίωσα ένα θαύμα. Όταν με σταύρωνε ο πάτερ, ο σταυρός κόλλησε στην πλάτη μου. Έκανα ακτινογραφία και όντως βρέθηκε κάτι. Δε φοβήθηκα. Είπα στον εαυτό μου ότι θα είναι σαν να πάω εκδρομή. Θα μπω 10 μέρες στο νοσοκομείο να καθαρίσω και να βγω».

Δείτε το σχετικό video του MEGA εδώ:

Κώστας Σαββιδάκης: “Παρακαλούσα τον Θεό κλαίγοντας να φύγει η μητέρα μου να ξεκουραστεί”

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», έκανε και μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το πως έχασε την μητέρα του σε νεαρή ηλικία από καρκίνο του μαστού.

Ξέρω ότι είστε άτομο βαθιά θρησκευόμενο. Είχατε κάποια μεγάλη απώλεια στη ζωή σας που σας λύγισε και σας έκανε να ζητήσετε τη βοήθεια του Θεού;

Ναι. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου όταν έχασα τη μητέρα μου, ήταν μόλις 40 ετών κι εγώ τότε ήμουν 21 χρόνων. Τη λάτρευα τη μητέρα μου.

Όταν την έχασα, το θεώρησα άδικο και για ένα διάστημα τότε είπα ότι δεν υπάρχει Θεός. Γκρεμίστηκε για λίγο ο κόσμος μου, αλλά σύντομα επανήλθα.

Θυμάμαι πως όταν νόσησε από καρκίνο του μαστού, δυστυχώς έκανε γρήγορες μεταστάσεις, οι γιατροί της είχαν δώσει 4 μήνες ζωής, αλλά η μητέρα μου έζησε 8 χρόνια.

Το πάλεψε αλλά ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα. Έκλαψα πολύ για εκείνη, πριν να “φύγει”. Και αυτό γιατί την έβλεπα πόσο πονούσε. Ο τελευταίος χρόνος ήταν μαρτύριο.

Παρακαλούσα τον Θεό κλαίγοντας «να φύγει να ξεκουραστεί». Δεν άντεχα άλλο να τη βλέπω να υποφέρει και εγώ να μην μπορώ να κάνω κάτι για να τη βοηθήσω.

Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό λέει:

«Πέρασα κορωνοϊό. Ήταν δύσκολα. Ήμουν 18 μέρες στο νοσοκομείο. Οι συνθήκες στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες, όχι η ασθένεια. Οι μέρες στο νοσοκομείο ήταν οι χειρότερες της ζωής μου. Το κινητό με βοήθησε επειδή συνομιλούσα με φίλους, αλλιώς θα έβγαινα τρελός».

Σχετικά με το #Metoo αναφέρει:

«Όσα συμβαίνουν με το #Metoo στον χώρο του θεάτρου αλλά και αλλού, είναι τραγικά, αηδιαστικά, είναι ντροπή».

Exit mobile version