Κόρη δολοφόνησε τους γονείς της και έτρωγε τα λεφτά και τις συντάξεις τους επί 4 χρόνια – Ο γιατρός των γονιών της φοβόταν ότι κάτι έγινε

Η υπόθεση της Virginia McCullough, που συντάραξε τη Βρετανία, αφορά τη δολοφονία των γονιών της και τον μακάβριο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα πτώματά τους για τέσσερα χρόνια. Η 36χρονη γυναίκα, που τα βρετανικά μέσα χαρακτηρίζουν «ευφυή χειραγωγό», καταδικάστηκε για την ψυχρή και προμελετημένη αυτή πράξη, καθώς ζούσε με τα πτώματα των γονιών της στο σπίτι τους, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τα χρήματά τους για να καλύψει τα χρέη της.

Η διπλή δολοφονία και τα ψέματα σε συγγενείς και φίλους

Η Virginia McCullough, σύμφωνα με το δικαστήριο, δηλητηρίασε αρχικά τον πατέρα της John McCullough, 70 ετών, με συνταγογραφούμενα φάρμακα που τα ανακάτεψε σε ένα αλκοολούχο ποτό. Στη συνέχεια, επιτέθηκε στη μητέρα της Lois McCullough, 71 ετών, χτυπώντας την με ένα σφυρί και μαχαιρώνοντάς την θανάσιμα. Το έγκλημα αυτό έλαβε χώρα στην κατοικία τους στο Έσεξ της Βρετανίας, το καλοκαίρι του 2019.

Μετά την πράξη της, η McCullough προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη της, λέγοντας ψέματα στους γιατρούς και στους συγγενείς ότι οι γονείς της ήταν είτε άρρωστοι, είτε ταξίδευαν. Ταυτόχρονα, προχώρησε σε αλόγιστες σπατάλες, ξοδεύοντας τις συντάξεις τους και συνεχίζοντας τη χρήση των πιστωτικών καρτών τους.

Η αποκάλυψη της αλήθειας

Η αλήθεια άρχισε να αποκαλύπτεται τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν ένας γιατρός επικοινώνησε με την αστυνομία, ανησυχώντας για την απουσία του ηλικιωμένου ζευγαριού. Η έρευνα που ακολούθησε οδήγησε την αστυνομία στο σπίτι της McCullough στις 15 Σεπτεμβρίου 2023. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η ίδια παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε σκοτώσει τους γονείς της και ότι τα σώματά τους βρίσκονταν στο σπίτι.

Η μαρτυρία της McCullough

Στο βίντεο που δημοσίευσε η αστυνομία, η McCullough, με χειροπέδες, είπε στους αστυνομικούς: «Ήξερα ότι αυτό θα ερχόταν τελικά. Είναι σωστό να εκτίσω την τιμωρία μου». Κατά τη διάρκεια της ομολογίας της, αποκάλυψε πώς έκρυψε το πτώμα του πατέρα της κάτω από το κρεβάτι στο ισόγειο και της μητέρας της μέσα σε μια ντουλάπα στον επάνω όροφο.

Σε μια από τις δηλώσεις της προς έναν αστυνομικό, η McCullough είπε με κυνισμό: «Ηρεμήστε, τουλάχιστον πιάσατε τον κακό» και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι δεν φαίνομαι 100 τοις εκατό σατανική». Οι παρατηρήσεις της έδειχναν μια παγωμένη αδιαφορία για τη βαρύτητα των πράξεών της.

Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο

Η McCullough καταδικάστηκε την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024, στο Chelmsford Crown Court σε ισόβια κάθειρξη με ελάχιστη ποινή 36 ετών. Η καταδίκη της βασίστηκε στην ομολογία της για τους φόνους που διέπραξε το 2019. Οι εισαγγελείς την περιέγραψαν ως «πολύ επικίνδυνη» και ο θείος της, Richard Butcher, δήλωσε ότι η πράξη της υπονόμευσε την πίστη του στην ανθρωπότητα.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής της, η McCullough οδήγησε τους αστυνομικούς στο φονικό όπλο, ένα κουζινομάχαιρο, και αποκάλυψε την ύπαρξη ενός σφυριού που, όπως είπε, «θα έχει ακόμα αίμα πάνω του».

Exit mobile version