Κωνσταντίνος Καζάκος: «Η κόρη μου ήταν μωρό» – «Κρίμα που δεν πήρε τα μάτια της Καρέζη» ελεγαν

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μοιράστηκε πρόσφατα τις σκέψεις του σχετικά με την κόρη του, Τζένη Καζάκου, και τα σχόλια που δέχθηκε λόγω της διάσημης γιαγιάς της, Τζένης Καρέζη. Ο ηθοποιός, μαζί με την πρώην σύζυγό του, Τάνια Τρύπη, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Weekenders”, όπου, πέρα από την κοινή τους συμμετοχή σε θεατρική παράσταση, αναφέρθηκαν και στην προσωπική τους σχέση μετά το διαζύγιό τους, αλλά και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κόρη τους.

Μια σταθερή σχέση παρά τον χωρισμό

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, οι δύο ηθοποιοί μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους μετά τον χωρισμό και το κοινό παιδί που τους συνδέει, την Τζένη Καζάκου. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εξήγησε ότι, παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με την Τάνια Τρύπη, παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια. “Έχουμε μία σχέση που δεν θα αλλάξει. Έχουμε ένα παιδί, η Τζενούλα είναι αυτή που είναι. Δεν θα πάψω να είμαι ο μπαμπάς της, δεν θα πάψει η Τάνια να είναι η μαμά της,” δήλωσε χαρακτηριστικά, δίνοντας έμφαση στη διαρκή και αμετάβλητη αγάπη που μοιράζονται για την κόρη τους.

Η Τάνια Τρύπη πρόσθεσε με τη σειρά της: “Δεν έχει σημασία αν δύο άνθρωποι δεν είναι πια μαζί. Εμείς θα είμαστε πάντα οικογένεια, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι.” Τα λόγια της υπογράμμισαν τη δέσμευσή τους για κοινή υποστήριξη στην ανατροφή της κόρης τους.

Οι δυσκολίες του χωρισμού

Αναφερόμενος στο ζήτημα του χωρισμού, ο Κωνσταντίνος Καζάκος παραδέχθηκε ότι το τέλος μιας σχέσης δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. “Στην αρχή, όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, δεν είναι ρόδινα τα πράγματα, ποτέ. Περνάει ο χρόνος, απαλύνεις τις πληγές και μετά όλα καλά,” εξήγησε, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι με τον χρόνο, οι σχέσεις αποκτούν μια νέα, πιο ώριμη ισορροπία.

Η Τζένη Καζάκου και οι συγκρίσεις με την Τζένη Καρέζη

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος Καζάκος αναφέρθηκε στα σχόλια και την πίεση που έχει δεχτεί η κόρη του, Τζένη Καζάκου, λόγω της διασημότητας της γιαγιάς της, της αείμνηστης Τζένης Καρέζη. “Είχε φάει bullying από αυτό η Τζένη,” παραδέχθηκε, εξηγώντας πως από την πολύ μικρή της ηλικία, άνθρωποι της έκαναν σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση και την ομοιότητά της με την διάσημη γιαγιά της.

Οι αντιδράσεις του κόσμου και οι επιπτώσεις

Ο Καζάκος περιέγραψε με έντονα λόγια τον αντίκτυπο αυτών των σχολίων, τα οποία ξεκίνησαν όταν η Τζένη ήταν ακόμη βρέφος. “Βλέπανε το παιδάκι, από τότε που ήταν στην κούνια, ήταν μωρό ενός-δύο ετών. ‘Α τι ωραίο! Αχ, τι κρίμα που δεν πήρε τα μάτια της Τζένης Καρέζη.’ Βρε, Α στο δι@ολο! Με αγάπη το έλεγαν οι άνθρωποι αλλά, σταματήστε λίγο, αφήστε τη ήσυχη,” ανέφερε, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την αδιάκριτη σύγκριση που δεχόταν η κόρη του με τη γιαγιά της.

Οι γονείς της Τζένης Καζάκου, επιδιώκοντας να προστατεύσουν την προσωπικότητά της και την αυτοεκτίμησή της, προσπαθούν να αντιμετωπίζουν τα σχόλια με ψυχραιμία, αλλά και να αποθαρρύνουν τις συγκρίσεις που φέρνουν πίεση στην ίδια.

Ένας πατέρας που στηρίζει την κόρη του

Η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Καζάκου αποκάλυψε το πόσο έντονα αισθήματα έχει ως πατέρας για την κόρη του και πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να την προστατεύει από την ανεπιθύμητη δημοσιότητα και τα σχόλια. Προσπαθεί να διατηρεί τη σχέση του μαζί της δυνατή και να της προσφέρει την στήριξη που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής της.






Exit mobile version