Κόλαφος η Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι άλλο να είναι άπιστος ο άντρας σου με ένα one night stand και άλλο με την φίλη σου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε με έντονο τρόπο τη δήλωση της Καίτης Γαρμπή σχετικά με την απιστία, εκφράζοντας τη διαφωνία της και τονίζοντας τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ διαφόρων ειδών απιστίας. Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι, ενώ εκτιμά και αγαπά την τραγουδίστρια, δεν συμφωνεί με τη συγκεκριμένη άποψη. Κατά τη γνώμη της, η απιστία έχει κλίμακες και κάποια είδη προδίδουν πιο βαθιά από άλλα.

Η διάκριση στην απιστία: Μία πράξη και μια σχέση

«Εγώ νιώθω πάρα πολύ άβολα με αυτή τη δήλωση. Την αγαπώ και την εκτιμώ την Καίτη, αλλά εγώ δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο, είμαι εκ διαμέτρου αντίθετη. Συμφωνώ ότι υπάρχουν κλίμακες στην απιστία. Είναι άλλο να είναι άπιστος ο άντρας σου με ένα one night stand και άλλο να είναι με την καλύτερή σου φίλη!», είπε αρχικά η Χρηστίδου, αναδεικνύοντας τη βαθύτερη πληγή που αφήνει η προδοσία από κάποιον κοντινό άνθρωπο.

Η Χρηστίδου υποστήριξε ότι είναι άλλο πράγμα ένα περιστασιακό one night stand και άλλο μια συνεχιζόμενη σχέση με άτομο που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον. Το συναίσθημα προδοσίας, όπως εξήγησε, γίνεται πολύ εντονότερο όταν το τρίτο πρόσωπο είναι κάποιος στενός φίλος, κάτι που δεν μπορεί να συγκριθεί με μια απλή «απιστία της στιγμής».

Η δυσκολία του να αγνοείς την απιστία

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Άλλο να είναι μια φορά και άλλο να είναι μια σχέση παράλληλη. Σέβομαι αυτό που λέει, ότι μετά από 30 χρόνια, αν ρε παιδί μου γίνει μία φορά κάτι και δεν το μάθεις κιόλας, το ακούω, αλλά και να το πιστεύεις, δεν το λες. Είναι σαν να δίνεις εκ των προτέρων συγχωροχάρτι».

Η Χρηστίδου τόνισε πως, ακόμη κι αν κάποιος αποδεχτεί μια στιγμή απιστίας ως μεμονωμένο περιστατικό, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το επικοινωνήσει δημόσια. Κατά τη γνώμη της, αυτό ενδέχεται να θεωρηθεί ως μια άτυπη αποδοχή της απιστίας, η οποία μπορεί να παρακινήσει και άλλους σε παρόμοια συμπεριφορά, δημιουργώντας την αίσθηση ότι τέτοιες πράξεις συγχωρούνται εύκολα ή περνούν απαρατήρητες.

Δείτε το ξέσπασμα της Σίσσυς Χρηστίδου






Exit mobile version