«Κεραμίδα» για Γιώργο Λιάγκα – Του ανακοινώνει το τέλος και επίσημα ο ΑΝΤ1!

Λιάγκα

«Σοκ για τον Γιώργο Λιάγκα: Ο ΑΝΤ1 του ανακοινώνει επίσημα το τέλος»

Ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται σε μια δύσκολη περίοδο της καριέρας του, καθώς οι εξελίξεις για την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 είναι δραματικές. Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το ρεπορτάζ για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, οι επιπτώσεις φαίνεται να έχουν επηρεάσει αρνητικά όχι μόνο την εκπομπή του αλλά και τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια.

Αντιδράσεις για το ρεπορτάζ

Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ και το ρεπορτάζ που παρουσίασε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την κατοικία του έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις αυτές δεν έμειναν μόνο στα σχόλια του κοινού, αλλά επηρέασαν άμεσα την πορεία της εκπομπής. Ο Λιάγκας, που ήδη βρισκόταν αντιμέτωπος με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης από την αρχή της σεζόν, βλέπει τα νούμερα να πέφτουν ακόμα περισσότερο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν αυτή η πτώση θα είναι προσωρινή ή μακροχρόνια.

Σημαντική πτώση στην τηλεθέαση

Σύμφωνα με τα στοιχεία της τηλεθέασης για τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, η εκπομπή του ΑΝΤ1 κατέγραψε μέσο μερίδιο 8,6% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18 – 54, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση πίσω από άλλες δημοφιλείς πρωινές εκπομπές, όπως το «Buongiorno» στο Mega, τη «Super Κατερίνα» στον Alpha και το «Breakfast» στο STAR. Στο σύνολο του κοινού, η εκπομπή σημείωσε καλύτερα ποσοστά, φτάνοντας το 14,6%, αλλά και πάλι κατέλαβε τη δεύτερη θέση πίσω από τους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ.

Βαρύ κλίμα στην ομάδα της εκπομπής

Η ατμόσφαιρα στην εκπομπή είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα είναι βαρύ και γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθεί η κατάσταση. Οι φήμες περί ενδεχόμενων παραιτήσεων από τους συντελεστές της εκπομπής έχουν βάση, αν και μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει αποχωρήσει επισήμως.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μία από τις βασικές παρουσίες της εκπομπής, έλειψε τη Δευτέρα λόγω προβλημάτων υγείας, αλλά επέστρεψε κανονικά στη θέση της την επόμενη μέρα.

Εμπορικές δυσκολίες

Εκτός από την τηλεθέαση, προβλήματα αντιμετωπίζονται και στον τομέα των εμπορικών τοποθετήσεων. Πολλές εταιρείες που συνεργάζονταν με την εκπομπή έχουν αρχίσει να αποσύρουν τα προϊόντα τους, προκαλώντας πρόσθετη πίεση στους συντελεστές.

Ακυρώνεται το βραδινό τηλεπαιχνίδι

Μέσα σε αυτό το αρνητικό κλίμα, οι πληροφορίες δείχνουν ότι το βραδινό τηλεπαιχνίδι που προετοίμαζε ο Γιώργος Λιάγκας για τον ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να βγει στον «αέρα». Η απόφαση αυτή φαίνεται σχεδόν βέβαιη, με τα σχέδια για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα να ακυρώνονται οριστικά, τουλάχιστον για την παρούσα φάση.

Exit mobile version