«Κάτι άκουγα…»: H 19χρονη που χάζεψε την Έλενα Παπαρίζου με μια ατάκα στην πρεμιέρα του «The Voice»

Έλενα Παπαρίζου

Η 19χρονη που έκλεψε την παράσταση στο «The Voice»

Στην πρεμιέρα του «The Voice», η 19χρονη Μαντώ εντυπωσίασε κριτές και κοινό με την ερμηνεία της. Η νεαρή τραγουδίστρια κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον των κριτών, με αποτέλεσμα όλες οι καρέκλες να γυρίσουν για να τη διεκδικήσουν. Τελικά, η Έλενα Παπαρίζου ήταν αυτή που κατάφερε να την εντάξει στην ομάδα της.

Η εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση

Η Μαντώ κατάφερε να κάνει αίσθηση από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα της ερμηνείας της. Στην πρεμιέρα του νέου κύκλου του «The Voice» στον ΣΚΑΪ, μόλις ξεκίνησε να τραγουδάει, ο Χρήστος Μάστορας γύρισε αμέσως την καρέκλα του, δείχνοντας την εκτίμησή του στο ταλέντο της.

Δεν άργησε, όμως, να κάνει και τους υπόλοιπους κριτές να πατήσουν το κουμπί για να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Η νεαρή ερμηνεύτρια είχε ήδη εντυπωσιάσει όλο το πάνελ, και το ενδιαφέρον όλων ήταν έντονο.

Η σύνδεση με την Έλενα Παπαρίζου

Παρ’ όλο που η Μαντώ είχε εντυπωσιάσει και τους τέσσερις κριτές, η επιλογή της Έλενας Παπαρίζου φαίνεται πως ήταν προδιαγεγραμμένη. Όπως αποκάλυψε η ίδια η 19χρονη τραγουδίστρια, από μικρή ηλικία είχε μια ιδιαίτερη σχέση με το τραγούδι της Παπαρίζου. Μάλιστα, είπε ότι το τραγούδι που «άκουγε από την κοιλιά της μαμάς της» ήταν το «My Number One», το οποίο χάρισε στην Παπαρίζου τη νίκη στη Eurovision το 2005.

Ο αξέχαστος στίχος

Στην κορύφωση της στιγμής, η Μαντώ απευθύνθηκε στην Παπαρίζου με μια ατάκα που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Τραγουδώντας με νόημα «You’re my lover, undercover», η Μαντώ έκανε αναφορά στο επιτυχημένο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου, εκπλήσσοντας την ίδια την τραγουδίστρια. Η Παπαρίζου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και την καλωσόρισε στην ομάδα της, ευχαριστημένη που ένα νέο ταλέντο με τόσο πάθος επέλεξε την ομάδα της.

Με αυτή την εμφάνιση, η Μαντώ σίγουρα έκανε το πρώτο της βήμα για μια πολλά υποσχόμενη πορεία στο τραγούδι, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στους κριτές όσο και στο κοινό.

Exit mobile version