Κατερίνα Καινούργιου: «Η μαμά μου μού είπε να μην ανεβάζω φωτογραφίες με τον Παναγιώτη γιατί μπορεί να με ματιάζουν»

Κατερίνα Καινούργιου

Σε μια συζήτηση που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης, 17 Οκτωβρίου, στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μίλησε ανοιχτά για τα κακόβουλα σχόλια που μπορεί να προκύψουν από αναρτήσεις χαρούμενων στιγμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρθηκε στις συμβουλές της μητέρας της και τη σχέση της με την προσωπική της ζωή, ειδικότερα όσον αφορά την έκθεση του συντρόφου της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, στο διαδίκτυο.

Η συμβουλή της μητέρας για το «κακό μάτι»

Μέσα στην εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι η μητέρα της τής συνέστησε να είναι πιο προσεκτική σχετικά με τις δημοσιεύσεις φωτογραφιών με τον σύντροφό της, αναφερόμενη στο «κακό μάτι», ένα στοιχείο της ελληνικής λαϊκής παράδοσης που πολλοί θεωρούν ότι μπορεί να επιφέρει ατυχίες.

Όπως είπε η παρουσιάστρια: «Είναι στιγμές που θες να προστατευτείς. Έλεγα στη μαμά μου ότι ζαλίζομαι και κάτι δικά μου θέματα υγείας και μού είπε ότι “θα είναι μάτι και να σε ξεματιάσω”». Η μητέρα της εξέφρασε την ανησυχία της λέγοντας: «μην ανεβάζεις φωτογραφίες με τον Παναγιώτη γιατί ο κόσμος μπορεί να σε ματιάζει».

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

Παρά τις συμβουλές της μητέρας της, η Κατερίνα φάνηκε να έχει μια πιο χαλαρή προσέγγιση προς το ζήτημα. Δήλωσε πως, παρόλο που αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες για το «κακό μάτι», η ίδια δεν επηρεάζεται από τα αρνητικά σχόλια που ενδεχομένως να γραφτούν κάτω από τις αναρτήσεις της.

«Της είπα ότι όταν νιώθω εγώ ότι θέλω να ανεβάσω, θα ανεβάσω και δεν με απασχολούν τα ένα – δύο κακά σχόλια που μπορεί να γραφτούν από κάτω. Δεν με απασχολεί η κακία του κόσμου», εξήγησε. Η Κατερίνα σημείωσε πως, όταν αισθανθεί ότι επιθυμεί να μοιραστεί μια προσωπική στιγμή, θα το κάνει χωρίς να υπολογίζει την πιθανή αρνητικότητα.

Η διαχείριση της προσωπικής ζωής

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η Κατερίνα τόνισε επίσης ότι η διαχείριση των προσωπικών στιγμών και το τι θα δημοσιεύσει είναι κάτι που ανήκει αποκλειστικά σε εκείνη. Υπογράμμισε ότι αν επιλέξει να κρατήσει κάποια στιγμή για τον εαυτό της, όπως ενδεχομένως ο γάμος της, θα το κάνει χωρίς να αισθάνεται πίεση από τα σχόλια του κόσμου ή τα social media.

«Όταν νιώσω εγώ ότι θέλω μία προσωπική μου στιγμή να την κρατήσω, μπορεί να είναι ο γάμος, θα το κρατήσω. Ο καθένας χειρίζεται όπως θέλει και νομίζει αυτές τις καταστάσεις», κατέληξε η παρουσιάστρια, δίνοντας έμφαση στο πόσο σημαντική είναι η προσωπική επιλογή και ο έλεγχος της έκθεσης στη δημόσια σφαίρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει να έχει βρει τον δικό της τρόπο να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που έρχονται με την προβολή της προσωπικής ζωής, κάνοντας σαφές ότι η γνώμη της είναι αυτή που τελικά μετράει.

Exit mobile version