Καταπέλτης η Άννα Φόνσου για την Μαρίνα Νικολαΐδου: «Η καθαρίστρια την είδε γυμνή και εκείνη έλεγε…» (video)

Άννα Φόνσου

Όλα όσα αποκάλυψε η Άννα Φόνσου για την Μαρίνα Νικολαΐδου!

Το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου η Άννα Φόνσου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ώστε να μιλήσει για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Μαρίνα Νικολαΐδου, η οποία έμενε στο Σπίτι του Ηθοποιού, αλλά πριν από μερικές ημέρες εκδιώχθηκε από εκεί.

Οι αποκαλύψεις σοκ της Άννας Φόνσου για την Μαρίνα Νικολαΐδου

«Δεν είμαι και τόσο καλά», είπε αρχικά.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ για την κυρία Νικολαΐδου. Ένα μέρος οφείλεται σε εμένα για την τροπή των πραγμάτων. Ήταν απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου», δήλωσε στη συνέχεια και αφού ανέφερε όλα τα ονόματα που βρίσκονται στο συμβούλιο αυτό, εξήγησε:

«Είμαι πάρα πολύ πικραμένη και σε ένα μεγάλο σημείο φταίω κι εγώ. Έχω ένα ελάττωμα – ίσως αυτό να με ώθησε να κάνω και το Σπίτι του ηθοποιού – είμαι πάντα δίπλα σε ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι, που δεν τους παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά, που θέλουν να τους δώσουν μία άλλη ταυτότητα. Έτσι, λοιπόν, ήρθε η κυρία Μαρίνα Νικολαΐδου, η οποία έχει παίξει πολύ λίγο καιρό στο θέατρο, έχει παίξει όμως στο τσίρκο, είναι πολύ καλή στις παρουσιάσεις, και ήταν μία πολύ δυστυχισμένη γυναίκα… Ήρθε με ένα παλτό και ο γραμματέας που την έφερε, επειδή είναι ηθοποιός και έχει τελειώσει την σχολή, είπε “παρακαλώ να την κρατήσετε”. Πριν 8,5 χρόνια.

Μόλις την είδα άλλο που δεν ήθελα. Της έδωσα ρούχα, έκλαιγε συνέχεια και προσπαθούσα να την κάνω να αισθανθεί καλύτερα. Είχε δίκιο που έκλαιγε. Μου λέει “κυρία Φόνσου επειδή με παίρνετε και εδώ δεν πληρώνουμε τίποτα, θέλω και να βοηθήσω”. Όλοι βοηθάμε στο σπίτι, δεν είναι η μοναδική. Βοηθούσε στην κουζίνα, την πλήρωνα εγώ, με δικά μου λεφτά και έχει υπογράψει όλες τις αποδείξεις, γιατί ήθελα να είμαι εντάξει. Μου έλεγαν διάφορα παράπονα για την καθαριότητα, έλεγα “δεν πειράζει, δεν πειράζει”.






Και κάποια στιγμή λέω αφού δεν καταλαβαίνει η κοπέλα να πάρουμε έναν επαγγελματία να ασχολείται και παίρνουμε πράγματι έναν άνθρωπο να κάνει αυτή τη δουλειά, ο οποίος ήρθε και με βρήκε και μου είπε τι γινόταν. Εγώ τότε δεν έμενα ακόμα εκεί. Δεν κοιμόταν στο δωμάτιο ποτέ, κοιμόταν σε διαδρόμους. Αν έλειπε κάποιος έβαζε το στρώμα της στο δωμάτιο που ήταν άδειο και κοιμόταν. Δεν μου τα έλεγαν όλα αυτά, με το που ήρθε ο άνθρωπος μου είπε ό,τι γινόταν εκεί μέσα. Πήγε μία φορά η καθαρίστρια να ανοίξει την αίθουσα των συνεδριάσεων και δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.

Ήταν εκείνη μέσα, η οποία κοιμόταν στην αίθουσα, κοιμόταν και στο δικό μου διαμέρισμα πάνω σε ένα δωμάτιο που έχω και έκανε και τα μπάνια της και εκείνη την είδε γυμνή και έλεγε “αχ καφέ έκανα” και καταλαβαίνουμε ότι έχει κάνει αντικλείδια. Αλλάζουμε κλειδαριές, τα λέω αυτά στο συμβούλιο και μου είπαν ότι έπρεπε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με αυτή τη γυναίκα. Έκανε ατασθαλίες και στο φαγητό, είχε δώσει ληγμένα μπισκότα σε έναν αντιπεριφερειάρχη.

Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι, αλλά θα κινδύνευε να πάθει. Έπαιρνε φαγητά που μας έδιναν άνθρωποι και τα έκρυβε και αυτά μύριζαν. Από τη μυρωδιά το κατάλαβε και ο άνθρωπος. Κρυμμένα φαγητά, κρυμμένα ρούχα… Είχε πάρει το φόρεμα της Μελίνας Μερκούρη, το παραδέχθηκε. Δεν τα έκρυβα ότι τα είχα στην αποθήκη και εκείνη κατέβαινε κάτω και τα έπαιρνε. Το παραδέχθηκε ότι το πήρε και μετά είπε ότι της το χάρισα. Δεν υπάρχει περίπτωση… Μου είπε ότι θα το φέρει και δεν μου το έχει φέρει εδώ και 5-6 μήνες. Αποφασίζει, λοιπόν, το συμβούλιο να της πούμε να σταματήσει και το είπαμε περισσότερο όταν ήταν να κάνει εμβόλιο. Είναι δομή, δεν έχουμε το δικαίωμα να μην κάνουμε εμβόλιο. Δεν μας έδωσε την ταυτότητά της.

Ήταν λάθος δικό μου γιατί είπα ότι λόγω ηλικίας δεν πειράζει… Τελικά την έπεισα, είπε ότι θα το κάνει – με μάρτυρες όλα αυτά που σας λέω. Πήγε να το κάνει και με πήραν τηλέφωνο ότι δεν είχε την ταυτότητα μαζί της και πήγα εγώ και εγγυήθηκα. Πήγα και μου είπαν ότι έφυγε. Ήταν απέναντι, είχε μαζέψει διάφορους γύρω γύρω και με κατηγορούσε και έλεγε “αυτή που σας κάνει την καλή, αυτή είναι μία μέγαιρα”, χωρίς να έχει δει ότι ήμουν εκεί. Εγώ το άκουσα, με δέκα μάρτυρες…

Μετά μου έλεγε “θα πέσω στα πόδια σου, συγγνώμη, συγγνώμη” και τι να κάνω, την ξαναπήρα πάλι μέσα. Μετά από αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο που είπε “δεν γίνεται άλλο, αν εσύ συγχωρείς τόσο εύκολα, εμάς μας θίγει, θίγει το υπουργείο”. Δεν είχαμε δει ότι στο δωμάτιό της υπήρχε αυτή η ακαταστασία, δεν άφηνε ποτέ κανέναν να μπει μέσα. Το κατάλαβε ο Δημήτρης πριν από 20 μέρες, όταν κερδίσαμε την πρώτη δική και έπρεπε να το ανοίξει και μπήκε μέσα και τα έχασε» – δείτε εδώ φωτογραφίες από το δωμάτιό της.

Έπειτα εξήγησε γιατί η ηθοποιός έμεινε τόσα χρόνια στη δομή, ενώ κανονικά είναι μόνο για δύο χρόνια:

«Μπορεί μείνει κανείς παραπάνω, απλά κάθε χρόνο γίνεται μία αίτηση γιατί συμβαίνει αυτό και πρέπει να εγκριθεί από το συμβούλιο. Εκείνη δεν έκανε ποτέ της. Πάλι δικό μου λάθος. Την λυπόμουν και την άφηνα».

«Αρνήθηκε ότι έχει παιδί. Στο δικαστήριο που με πήγε αρνήθηκε ότι έχει μία κόρη. Τώρα το παραδέχθηκε. Έκανε πάρα πολλά και δεν ξέρω γιατί της τα συγχωρούσα. Νομίζω ότι έχει προβλήματα και είχαμε εισηγηθεί να την εξετάσει ψυχίατρος, αλλά το δικαστήριο έκρινε ότι έχει σώας τας φρένας και δεν ήθελαν να την εξετάσει κανένας», τόνισε, επίσης, σε άλλο σημείο.

«Το πρώτο δικαστήριο έγινε πριν 1,5 χρόνο. Το σταμάτησα, είπα να την αφήσουν γιατί θα διορθωθεί. Την έπιασα και της είπα να περιοριστεί στο δωμάτιό της, να μην ανακατεύεται στους υπόλοιπους χώρους. Δεν της μίλαγε κανένας, δεν έκανε παρέα με κανέναν. Της είπα να μιλάει και με τους υπόλοιπους. Τότε άρχισε να κάνει χειρότερα.

Το τελευταίο ήταν σε μία παράσταση που κάναμε και βγήκα εγώ να πω καλησπέρα στον κόσμο και με άρπαξε, με έριξε και είπε “εγώ είμαι αυτή που θα μιλάω εδώ μέσα”. Με 120 ανθρώπους μάρτυρες. Έγινε το δικαστήριο και αποφασίσαμε με το συμβούλιο να συνεχίσουμε τη δίκη, την κερδίσαμε, έκανε έφεση, την έχασε κι αυτή, και πάλι είπα στον δικαστή να την αφήσει για λίγο, αλλά της έδωσαν 48 ώρες για να φύγει. Τώρα δεν ξέρω που μένει. Χθες με γιούχαρε μαζί με μία άλλη κυρία…», κατέληξε.

Exit mobile version